Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past

Hogerop komen of je laten omscholen? Hoe je leven er ook uitziet, het kan! Het is een kwestie van gewoon beginnen. En de juiste keuzes maken natuurlijk. Wordt het een kort programma om snel je cv te versterken of ga je voor een volledige MBO- of HBO-opleiding? Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Start vandaag en maak je ambities waar!

Vind je opleiding in 4 stappen!

Corona en studeren bij de LOI

Alle opleidingen van de LOI gaan gewoon door. Thuis een opleiding volgen is bij de LOI immers heel normaal. Onze klassikale opleidingen zullen vanaf september weer deels in de klas en deels via virtual classrooms plaatsvinden. Voor meer informatie over de Corona-maatregelen verwijzen wij je naar de veelgestelde vragen.

Nieuw! LOI Klassikaal+

LOI Klassikaal is vernieuwd. Volg je klassikale opleiding nu nog flexibeler, in de klas + thuis via virtual classrooms. Dat is optimaal klassikaal studeren met maximale flexibiliteit, dus nog beter te combineren met een baan en andere bezigheden. Je profiteert van alle houvast en sociale aspecten die het klassikaal studeren aantrekkelijk maken én van de voordelen van flexibel studeren. Kortom: het beste van twee werelden. 

Meer informatie

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen