Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past

Hogerop of tijd voor iets nieuws? Hoe je leven er ook uitziet, het kan! Het is een kwestie van gewoon beginnen. En de juiste keuzes maken natuurlijk. Wordt het een kort programma om snel je cv te ver-sterken of ga je voor een volledige MBO- of HBO-opleiding? Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Start vandaag en maak je ambities waar!

Vind je opleiding in 4 stappen!

Corona en studeren bij de LOI

Ook in deze coronatijd gaan alle opleidingen van de LOI gewoon door. Thuis een opleiding volgen is bij de LOI immers heel normaal. Al onze opleidingen zijn via thuisstudie te volgen. Starten kan op elk moment. Het lesmateriaal wordt thuisgestuurd en via de online leeromgeving kun je 24/7 gebruikmaken van alle studiefaciliteiten en vragen stellen aan je eigen docent. Eventuele contactdagen worden waar nodig vervangen door virtual classrooms. Ook examen doen is gewoon mogelijk, alleen is het aantal plaatsen beperkter en zijn er extra veiligheidsmaatregelen van kracht. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de veelgestelde vragen.

Bij onze klassikale opleidingen zijn de afgelopen periode vrijwel alle bijeenkomsten tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Als de situatie het toelaat, zal vanaf september een deel van de bijeenkomsten weer in de klas plaatsvinden. Uiteraard met inachtneming van alle maatregelen om de klassikale bijeenkomsten op een veilige manier te laten verlopen. Wil je na de zomer starten met een klassikale opleiding? Inschrijven voor september of oktober is al mogelijk!

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen