administratie

Het vakgebied administratie (finance and control) is voortdurend in ontwikkeling en biedt volop kansen. Lees meer
Sebastiaan Stranders

Docent

Over dit vakgebied
Het vakgebied administratie (finance and control) is voortdurend in ontwikkeling en biedt volop kansen. Lees meer
Sebastiaan Stranders

Docent

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen (volledig)
Kort MBO
MBO-basisopleidingen
Cursussen op MBO-niveau

Nieuw! Kort MBO Bedrijfsadministratie

Wil je je verder ontwikkelen in de financiële of administratieve sector? Kies dan voor dit korte MBO-programma zodat je na afloop aan de slag kunt als beginnend boekhouder.

Naar deze opleiding

Administratie: een vakgebied met goede perspectieven

Het vakgebied administratie (finance and control) is voortdurend in ontwikkeling en biedt volop kansen. Technologie heeft een enorme impuls gegeven aan het vakgebied. Van het automatiseren en beheersen van administratieve processen tot de inzet van big data om te komen tot meer inzicht en sturing. Het opdoen én up-to-date houden van kennis is dan ook belangrijker dan ooit. Wie over de juiste kennis en competenties beschikt, heeft uitstekende arbeidsperspectieven.

LOI MBO College biedt een groot aantal MBO-opleidingen in het vakgebied Administratie. Van korte gerichte deelopleidingen tot volledige en erkende MBO-opleidingen. Alle MBO-opleidingen zijn zeer praktijkgericht en sluiten perfect aan op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met het behaalde diploma zien werkgevers je dan ook graag komen. Je gaat een mooie carrière tegemoet met tal van doorgroeimogelijkheden.

Ministerie OCW CREBO Associatie voor praktijkexamens 

Inspiratie

“Ik sta helemaal achter studeren naast je werk”

Henri van de Ruitenbeek, financieel manager Prominent Zitcomfort

"Deze opleiding geeft me meer inzicht"

Interview met Jolanda van Wattum, student Basiskennis Boekhouden (BKB©).

Keuzedelen binnen een MBO-opleiding bieden kansen

“Met een MBO-opleiding nieuwe stijl onderscheid je je op de arbeidsmarkt”, aldus Jobke van den Berg, directeur onderwijs

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .