HBO-opleidingen secretarieel en support

De arbeidsmarkt vraagt om een hernieuwde invulling van secretariële en managementondersteunende functies. Lees meer
Ronja van Straten

Student Management Assistent

Over dit vakgebied
De arbeidsmarkt vraagt om een hernieuwde invulling van secretariële en managementondersteunende functies. Lees meer
Ronja van Straten

Student Management Assistent

HBO-opleidingen

Uitgelicht: Associate degree Officemanagement

Deze erkende opleiding Officemanagement ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO. Na afloop heb je de belangrijkste kennis op HBO-niveau en kun je vrijstelling aanvragen bij de bachelor.

Naar deze opleiding

Secretarieel en Support, voor mensen met ambitie

De arbeidsmarkt vraagt om een hernieuwde invulling van secretariële en managementondersteunende functies. Iemand met een secretariële functie moet naast traditionele taken ook specifieke kennis en vaardigheden bezitten. Bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsprocessen, marketing en communicatie, HR, talenkennis of financiën. Bovendien moet je jezelf blijven ontwikkelen om bij te blijven in het vakgebied en zo je waarde voor werkgevers te behouden en vergroten. Het volgen van opleidingen is dan ook cruciaal.

LOI Hogeschool biedt verschillende NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen in het vakgebied Secretarieel en Support. Daarnaast heb je een ruime keuze uit een Associate degree en diverse korte HBO-programma’s. Alle opleidingen sluiten nauw aan op de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en zijn vrijwel allemaal naar keuze thuis of klassikaal te volgen! Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool maak je straks mooie carrièrestappen in dit vakgebied met tal van doorgroeimogelijkheden.

ITKMinisterie OCW Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

”Die vrijheid vind ik vooral geweldig”

Interview met Sanny de la Bretoniere, Student Associate degree Officemanagement.

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

LOI Hogeschool behaalt opnieuw ITK-keurmerk

Wat betekent dit voor jou? En waarom is het zo belangrijk? Maaike Jonker, Business Unit Manager, legt het uit.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact