cultuur en levensbeschouwing

Het vakgebied cultuur en levensbeschouwing biedt opleidingen die je leven verrijken. Lees meer
Carola Peihak

Cursist

Over dit vakgebied
Het vakgebied cultuur en levensbeschouwing biedt opleidingen die je leven verrijken. Lees meer
Carola Peihak

Cursist

Cursussen

Kennis die je beroepsleven verrijkt

Maatschappelijke thema’s houden ons dagelijks bezig. Onze meningen en ons wereldbeeld worden gevormd door kennis van religie, culturele tradities, geschiedenis, literatuur, kunst en politiek. Hoe breder en diepgaander je kennis, hoe beter je de dynamiek rondom deze thema’s begrijpt. Doordachte standpunten, begrip en waardering vloeien daaruit voort. De LOI biedt binnen het vakgebied cultuur en levensbeschouwing opleidingen die je leven verrijken – beroepsmatig of voor persoonlijke verdieping.

Met de LOI-opleidingen in dit vakgebied verwerf je diepgaande kennis en inzichten die je leven verrijken – beroepsmatig of voor persoonlijke verdieping. Stuk voor stuk toegankelijke opleidingen, waarin ook actuele thema’s aan de orde komen. Doe in korte tijd diepgaande kennis op en je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. 

Inspiratie

“Als je de achtergrond van een kunstwerk kent, geeft dat zoveel plezier”

Interview met Wilmy Oosterwijk, docent Kunstgeschiedenis.

“Een LOI-cursus sluit naadloos aan op het werkveld”

Interview met Lucie de Ridder, programmamanager cursussen LOI

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact