Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Filter(s) toepassen

voortgezet onderwijs

Behaal een erkend diploma

"Ik wil in mei mijn eindexamen doen, dus nu moet ik wat meer tempo maken. Gelukkig kan ik dat zelf bepalen."
Hannah Schurink,
Cursist HAVO

Behaal een erkend diploma

"Ik wil in mei mijn eindexamen doen, dus nu moet ik wat meer tempo maken. Gelukkig kan ik dat zelf bepalen."
Hannah Schurink,
Cursist HAVO

VMBO, HAVO, VWO: direct starten, snel slagen

De LOI heeft jarenlange ervaring op het gebied van voortgezet onderwijs (volwassenenonderwijs). Je wordt perfect opgeleid voor de Staatsexamens VMBO, HAVO en VWO van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Je haalt dus precies hetzelfde diploma als bij een dag- of avondschool. Je ontvangt een uitgebreid lespakket thuis en krijgt van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. Reken maar dat je slaagt. Starten kan direct.

  • Haal het volledige diploma of losse certificaten VMBO-, HAVO- of VWO
  • De LOI leidt op voor de officiële staatsexamens VMBO, HAVO en VWO van DUO
  • Altijd met professionele begeleiding
  • Goede aansluiting op examens

DUO

Kies je opleiding

Gratis studiegids

Behaal (alsnog) je VMBO-, HAVO- of VWO-diploma via de LOI.
Bekijk het aanbod in de gids.

Vraag nu de gids aan
Studiegids Voortgezet onderwijs

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Studieadvies en contact

Nu BladCadeau t.w.v € 50,- bij inschrijving

Schrijf je nu in en ontvang dé tijdschriftenbon BladCadeau t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je keuze uit ruim 75 tijdschriftabonnementen, zoals LINDA., delicious, Donald Duck of Kijk. Zo kun je naast je studie heerlijk ontspannen met je favoriete tijdschrift.

Lees verder

BladCadeau

Nog dagen!

Laatste dag!

Actie verlengd!

"De LOI kwam als beste uit de bus"
Sandra

HAVO-cursiste

Lees het interview
"De LOI kwam als beste uit de bus"
Sandra

HAVO-cursiste

Lees het interview

Nieuws

Ook in 2019 belastingaftrek scholingsuitgaven

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft bekendgemaakt dat óók in 2019 scholingsuitgaven nog aftrekbaar zijn van de belasting. Concreet betekent dit dat studenten die een opleiding voor een (toekomstig) beroep volgen, tot 50% van de scholingskosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Positief nieuws!

Lees meer over de scholingsaftrek en andere subsidiemogelijkheden voor scholing

Kwaliteitsgarantie

Alle volledige programma’s en vakken van VMBO, HAVO en VWO leiden op voor de staatsexamens die worden afgenomen door de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en zijn samengesteld door het College voor Examens (CvE). Je behaalt dan ook een erkend diploma, dat precies dezelfde waarde heeft als een diploma dat is behaald bij een dag- of avondschool. Een staatsexamen bestaat uit het centraal examen en het college-examen. Het centraal examen wordt schriftelijk afgenomen en is hetzelfde als het centraal examen op reguliere scholen. Het college-examen vervangt de schoolexamens in het reguliere onderwijs. Dit examen is meestal een mondeling examen, soms aangevuld met een schriftelijk deel.

Lees meer  

Studiemethode

Thuis studeren bij de LOI: zelfstandig maar zeker niet alleen

Bij thuis studeren is de hele methode opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Maar zeker niet alleen, want je krijgt alle begeleiding die je maar wilt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. Daarnaast krijg je bij de opleiding slimme online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de LOI de slimste weg naar een erkend diploma.

Maximale flexibiliteit

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

Leren in het weekend of in een “verloren” uurtje overdag? Bij de LOI past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je leert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

Studietijd halveren? Dat kan!

Door het flexibele karakter van de thuisstudies, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Wil je vaart maken en heb je meer tijd per week beschikbaar? De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, mag je langer over je studie doen.

Professionele begeleiding

Topdocenten uit de praktijk

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring die de klassikale bijeenkomsten verzorgen én je via internet ook persoonlijk begeleiden in de tussenliggende weken. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Vraag een gratis proefles aan

Bekijk nu welke voortgezet onderwijscursus je wilt doen. Ga naar de cursus van je keuze en kies daar voor ‘Gratis proefles’*. Je ontvangt de proefles dan binnen enkele minuten in je mailbox.

Kies je opleiding

*Beschikbaar bij vrijwel alle opleidingen

Voortgezet onderwijs

Gratis beroepsinteressetest én Groeiwijzer

Twijfel je welke richting je op wilt of welke beroepen en opleidingen het beste aansluiten bij je interesses en ambities? Met de gratis en meest nauwkeurige beroepsinteressetest van Nederland kom je er snel achter. Of test in een paar stappen welke klassikale opleidingen passen bij je interesses. Volg je hart en ontdek het met de LOI Groeiwijzer.

Naar de beroepsinteressetestNaar de Groeiwijzer

Beroepsinteressetest