Toon 0 resultaten

LOI Hogeschool en IT-opleider ITPH Academy bundelen hun krachten om een antwoord te bieden op de grote vraag naar goed geschoolde en direct inzetbare software developers, Beide opleiders hebben een intentieverklaring getekend om de samenwerking te bekrachtigen.

Versterkte positie op de arbeidsmarkt

Het tekort aan goed opgeleide IT’ers vraagt om een nieuwe, markt- en praktijkgerichte benadering van IT-onderwijs. LOI Hogeschool en ITPH Academy maken gebruik van elkaars expertise om samen vraaggerichte scholingstrajecten te ontwikkelen en realiseren.

ITPH Academy heeft veel ervaring in het bieden van praktijkgerichte IT-trainingen. Buiten hun reguliere opleiding specialiseren studenten zich met de trainingen om zo hun positie op de arbeidsmarkt verder te versterken. LOI Hogeschool is heeft al jarenlang een breed aanbod aan opleidingen in ICT, waaronder de HBO-bacheloropleiding Informatica. De studiemethode die LOI Hogeschool aanbiedt, maakt het mogelijk om de opleiding naast een baan te volgen.

Antwoord op vraag vanuit de arbeidsmarkt

Beide opleiders werken nauw samen met het bedrijfsleven en arbeidsbemiddelaars. Zo krijgen werkgevers snel de specialisten die ze nodig hebben. Deze samenwerking tussen LOI Hogeschool en ITPH Academy bedient daarmee optimaal bedrijven en organisaties en sluit daarbij aan bij de wens van de overheid naar flexibel en praktijkgericht onderwijs.

Vraag een studieadviesgesprek aan

ITPH