Toon 0 resultaten

Klassikaal studeren bij de LOI, zo werkt het

Klassikale bijeenkomsten in kleine groepen

Tijdens de klassikale bijeenkomsten ontmoet je medestudenten en docenten in de klas. Er wordt in kleine groepen gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van leerstof, maar discussie met medestudenten, boeiende presentaties, (business)cases en training van competenties. De docent daagt je daarbij uit het beste uit jezelf te halen. En biedt veel ruimte voor toetsing aan de eigen werksituatie. Theorie en praktijk worden zo optimaal geïntegreerd. Daarom kies je voor klassikaal studeren bij de LOI:

  • Een persoonlijke benadering 
  • Veel ruimte voor oefening en vragen 
  • Toetsing aan de eigen werksituatie
  • Volop aandacht voor vertaling naar de praktijk
  • Samenwerken en leren van medestudenten

Klassikale opleidingen in elk vakgebied

De LOI verzorgt klassikale opleidingen in elk vakgebied, van ICT tot Gezondheidszorg. Deze zijn op alle fronten erkend en optimaal te combineren met een baan. Welke klassikale opleiding wil jij volgen? Vraag een gratis studiegids aan en maak je keuze uit het brede aanbod. Of kies hier je klassikale opleiding en schrijf je nu in.

Kies je klassikale opleiding Gratis studiegids

Weten welke opleidingen het beste bij je passen?

Twijfel je welke richting je op wilt of welke beroepen en opleidingen het beste aansluiten bij je interesses en ambities? Met de gratis en meest nauwkeurige beroepsinteressetest van Nederland kom je er snel achter.

Naar de beroepsinteressetest

Beroepsinteressetest