Development

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's

MBO-opleidingen

Cursussen

Over Development

Developers zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt. Met de juiste papieren op zak ga je dan ook een mooie carrière tegemoet. Bovendien zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos!

Development is een breed gebied. Je kunt je bijvoorbeeld bezighouden met de ontwikkeling en werking van functionaliteiten, of met de koppeling tussen databases en systemen. Mogelijke functies zijn o.a. front end developer, back end developer, app developer, programmeur of (web)ontwikkelaar. Elke functie heeft zijn eigen aandachtsgebieden en vereisten.

Of je nu een starter in het vakgebied bent, of als developer je skills wilt uitbreiden…de LOI biedt je de juiste opleiding. Leer bijvoorbeeld een (extra) programmeertaal, verdiep je in front-end of back-end development of volg een erkende bachelor Software Engineering.

Contact en advies

Heb je vragen over een opleiding die je wilt volgen? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Bereik onze studieadviseurs via:
071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00