Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

klassikaal studeren

Groei door met een opleiding van LOI Klassikaal
Schrijf je nu in en verzeker je van een plaats
Groei door met een opleiding van LOI Klassikaal
Schrijf je nu in en verzeker je van een plaats

Studeer klassikaal met houvast én flexibiliteit

Een druk leven en ook een klassikale opleiding volgen? Bij LOI Klassikaal studeer je met alle houvast die je nodig hebt en de flexibiliteit waar een druk leven om vraagt. Met om de 3 weken een klassikale bijeenkomst en online begeleiding op elk moment. Ook examens afleggen, kan veelal iedere werkdag. Zo is je klassikale opleiding prima te combineren met een baan en gezin. Kies uit meer dan 400 klassikale opleidingen op locaties door heel Nederland.

Schrijf nu in en start na de zomer

Na de zomer starten met een klassikale opleiding? Schrijf je nu in voor de klassikale opleiding van je keuze en verzeker je van een plek

Zo studeer je bij LOI Klassikaal

LOI Klassikaal in 90 seconden

Klassikaal studeren bij de LOI? Bekijk hier de video.

Om de 3 weken een klassikale bijeenkomst

Bij LOI Klassikaal volg je eens in de 2 à 3 weken een klassikale bijeenkomst op de door jou gekozen dag of avond. Deze dagen en avonden worden als zeer inspirerend ervaren en zorgen er ook voor dat je de opleiding volgens een vaste planning doorloopt. Je ontmoet je medestudenten en docenten en hebt alle gelegenheid om vragen te stellen.

In kleine groepen wordt gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van leerstof, maar discussie met medestudenten, boeiende presentaties, cases en training van competenties. De docent daagt je uit het beste uit jezelf te halen.

Meer weten over de bijeenkomsten? Kijk hier.

Locaties door heel Nederland

De klassikale bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse locaties in Nederland. De locatie is afhankelijk van de gekozen opleiding. De dagbijeenkomsten zijn altijd op vrijdag of zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur, de avondbijeenkomsten op dinsdag of donderdag van 19.00 tot 22.00 uur.

Een overzicht van alle locaties vind je hier.

Topdocenten uit de praktijk

Alle klassikale opleidingen worden verzorgd door docenten met veel ervaring in het werkveld van je studie. Vakspecialisten die hun kennis en kunde uitstekend weten over te dragen en je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Meer weten over de docentbegeleiding? Kijk hier.

Online begeleiding op elk moment

Volg je een klassikale opleiding bij de LOI, dan sta je er nooit alleen voor. Je docent is ook buiten de bijeenkomsten altijd bereikbaar. Via de online leeromgeving kun je op elk moment vragen stellen en krijg je snel en persoonlijk antwoord. Ook het insturen van opdrachten kan 7 dagen per week.

Meer weten over de docentbegeleiding? Kijk hier.

Leeromgeving met effectieve studietools

De online leeromgeving biedt inzicht in je opleiding, je vorderingen en de planning van de bijeenkomsten. Daarnaast kun je binnen de online leeromgeving eenvoudig overleggen met medestudenten. En gebruikmaken van effectieve studietools zoals de kennistrainer, online hoorcolleges en live webcolleges.

Meer weten over de leeromgeving? Kijk hier.

Aantrekkelijke ASUS Chromebook- en BladCadeau-actie

Schrijf je nu in voor een volledige HBO-bacheloropleiding, post-bachelor, masteropleiding of Associate degree en profiteer van een aantrekkelijke ASUS Chromebook-actie. Je ontvangt dan een ASUS Chromebook t.w.v. € 349,- voor maar € 39,- bij je opleiding. Bij alle overige opleidingen ontvang je een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v. € 50,-. Ook als er voor een opleiding een korting geldt.

Bekijk alle acties

ASUS Chromebook c423

Nog dagen!

Laatste dag!

Alleen in juli

Open dagen in september

Doorgroeien? Verken je mogelijkheden. Kom naar de open dag op 7 september of naar de open avond op 24 september! Een ideaal moment om vragen te stellen en je persoonlijk te laten adviseren over je studiekeuze. Daarnaast kom je alles te weten over studeren bij de LOI, de online leeromgeving, de MBO- en HBO-opleidingen en de beroepsgerichte cursussen die je bij ons kunt volgen. 

Meld je nu aan

"Ik kan de docent zelfs vragen stellen via WhatsApp"
Charlotte de Boer

Student Gewichtsconsulent (klassikaal)

Lees het interview
"Ik kan de docent zelfs vragen stellen via WhatsApp"
Charlotte de Boer

Student Gewichtsconsulent (klassikaal)

Lees het interview

Inspiratiemagazine voor iedereen die wil doorgroeien

Deze speciale klassikale editie van &door!- magazine staat boordevol verhalen van de werkvloer, nieuws over de arbeidsmarkt en branches, en nog veel meer inspirerende artikelen die je helpen richting te geven aan je carrière. Iets voor jou? Vraag het digitale magazine nu gratis aan!

Vraag nu gratis aan

&door!

Gratis studiegids met alle klassikale opleidingen

Wil je alle informatie over onze klassikale opleidingen thuis ontvangen? Vraag dan de gratis studiegids Klassikaal studeren aan. In deze digitale gids kun je alles lezen over onze klassikale opleidingen en klassikaal studeren bij de LOI. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu de gids aan
Studiegids Klassikaal studeren

Studeren met subsidie? Ontdek de mogelijkheden

Er zijn verschillende subsidieregelingen voor studenten en werkgevers waarmee je de netto opleidingskosten aanzienlijk kunt verlagen. In een aantal gevallen is studeren zelfs helemaal gratis. Zo wordt studeren extra aantrekkelijk.

Ontdek de mogelijkheden

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Voordelen voor werkgevers

LOI Zakelijk is de ideale partner bij het opleiden van werknemers. Met ruim 1000 opleidingen in alle vakgebieden, flexibele studiemethodes en de mogelijkheid om de opleiding volledig toe te snijden op het bedrijf, kan worden voldaan aan iedere opleidings- of trainingsbehoefte. 

De voordelen:

  • Breed aanbod van o.a. erkende MBO- en HBO-opleidingen
  • Maatwerk mogelijk voor elke branche, voor elk leerdoel
  • Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan
  • Keuze uit klassikaal of thuis studeren.
  • Persoonlijke en directe begeleiding.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel (071) 54 51 234. of neem contact op.