Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Toon 0 resultaten

Steeds meer werkgevers investeren in opleiding voor medewerkers

 

Steeds meer werkgevers investeren in opleiding voor medewerkers

 

Medewerkers die willen bijblijven in hun vakgebied, doorgroeien in hun carrière of hun kennis en vaardigheden om een andere reden willen uitbreiden, kunnen steeds vaker bij hun werkgever aankloppen voor het betalen van hun opleiding. Er zijn diverse mogelijke factoren die deze trend versterken.

Snelle return on investment

Scholing levert snel veel op. De medewerker investeert zijn tijd en past het geleerde direct toe. De werkgever profiteert van de opgedane kennis en vaardigheden terwijl de kosten relatief laag, want volledig aftrekbaar, zijn.

Betere aansluiting van opleidingsaanbod

Zelf samen te stellen opleidingspakketten en opmaatgemaakte opleidingen zorgen voor een betere aansluiting op de praktijk. De leerstof sluit beter aan en de opleidingen zijn buiten werktijd te volgen. Ervaring leert bovendien dat medewerkers beter gemotiveerd zijn bij een dergelijke opleiding.

De Wet Werk en Zekerheid

De Wet Werk en Zekerheid houdt in dat de werkgever medewerkers in staat moet stellen scholing te volgen die noodzakelijk is voor de uitoefening van de functie. Bovendien is de werkgever verplicht medewerkers de mogelijkheid te geven scholing te volgen die noodzakelijk is voor het voortzetten van de arbeidsovereenkomst als de functie van de werknemer komt te vervallen of als de werknemer niet langer in staat is de functie uit te oefenen.

Duurzame inzetbaarheid blijft belangrijk voor werkgevers

Steeds meer werkgevers zien dat ze beter kunnen inspelen op veranderingen als ze zich richten op duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Het aanbieden van opleidingen vormt een substantieel onderdeel van het realiseren van duurzame inzetbaarheid.

Economische groei in Nederland

Nu het vertrouwen weer terug is, zijn bedrijven hard bezig met het maken van een inhaalslag op gebieden als internationaliseren en innovatie. Kennis en vaardigheden van medewerkers moeten op korte termijn worden vernieuwd, aangevuld en aangescherpt om de concurrentie voor te blijven.

Onderzoek heeft aangetoond dat de opbrengsten van opleidingen beduidend positiever uitpakken wanneer er vooraf duidelijke doelen worden gesteld. Het is daarom belangrijk goed op de hoogte te zijn van scholingsmogelijkheden. LOI Zakelijk werkt met u samen om de doelen te formuleren te komen tot een passende opleiding, waar nodig op maat gemaakt. Deze werkwijze werkt aantoonbaar.