Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Toon 0 resultaten

De unieke samenwerking tussen LOI Zakelijk, ziekenhuis het Spaarne Gasthuis en ouderenzorgorganisatie Zorgbalans blijkt een groot succes. Het aantal aanmeldingen voor dit unieke betaalde opleidingstraject is groot.

Onlangs sloegen deze organisaties de handen ineen om het tekort aan goed opgeleide MBO-verpleegkundigen terug te dringen. Samen startten zij een uniek opleidingstraject voor zij-instromers. Mensen die willen overstappen naar de zorg kunnen hiervoor een door de zorgorganisaties betaald opleidingsprogramma volgen, inclusief leer-werkplek, een passend salaris én na afloop een dienstverband bij het Spaarne Gasthuis of Zorgbalans. Een programma en samenwerking als deze zijn in Nederland nog niet eerder gerealiseerd.

Met dit unieke opleidingstraject is een belangrijke barrière, namelijk het wegvallen van inkomenszekerheid, weggevallen. Dat er grote behoefte is aan een dergelijk programma, blijkt wel. Het aantal aanmeldingen is zeer groot. We zijn er trots op hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het terugdringen van de personeelstekorten in de zorg. 

Naar LOI Zakelijk Opleidingen Gezondheidszorg en welzijn