Toon 0 resultaten

Overstappen naar de geestelijke gezondheidszorg? Wij betalen je opleiding!

Om het grote tekort aan verpleegkundigen in de geestelijke gezondheidszorg aan te pakken, zijn GGZ Rivierduinen en LOI Zakelijk een zij-instroomtraject gestart. Met dit unieke opleidingsprogramma hebben de verpleegkundigen in spé niet alleen vanaf de start een passend salaris, maar ook de garantie op een baan.

Meer informatie

Overstappen naar de geestelijke gezondheidszorg? Wij betalen je opleiding!

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

De unieke samenwerking tussen LOI Zakelijk, Spaarne Gasthuis en Zorgbalans blijkt een groot succes. Het aantal aanmeldingen voor het opleidingstraject waarmee zij-instromers opgeleid worden tot MBO-verpleegkundigen is dan ook groot. In het artikel uit het Haarlems Dagblad vertellen de initiatiefnemers van beide zorginstellingen meer over het traject én komen vier deelnemers aan het woord.

Artikel in het Haarlems Dagblad

Opleidingstrajecten LOI Zakelijk in Haarlems Dagblad

Overstappen naar de zorg? Wij betalen je opleiding!

Ziekenhuis het Spaarne Gasthuis en ouderenorganisatie Zorgbalans bieden nu samen met LOI Zakelijk een uniek opleidingstraject. Je opleiding tot verpleegkundige (MBO 4) wordt volledig betaald en al tijdens je opleiding krijg je een dienstverband bij Spaarne Gasthuis of Zorgbalans.  

Meer informatie

Overstappen naar de zorg? Wij betalen je opleiding!

Mogen wij u uitnodigen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, hebt u een opleidingsvraagstuk of weet u al welke opleiding u wilt bieden aan uw medewerkers? In elke fase van opleidingstraject kunnen onze accountmanagers u adviseren. Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail via het onderstaande formulier. We zijn u graag van dienst.

Neem contact op