Toon 0 resultaten

Overstappen naar de geestelijke gezondheidszorg? Wij betalen je opleiding!

Om het grote tekort aan verpleegkundigen in de geestelijke gezondheidszorg aan te pakken, zijn GGZ Rivierduinen en LOI Zakelijk een zij-instroomtraject gestart. Met dit unieke opleidingsprogramma hebben de verpleegkundigen in spé niet alleen vanaf de start een passend salaris, maar ook de garantie op een baan.

Meer informatie

Overstappen naar de geestelijke gezondheidszorg? Wij betalen je opleiding!

Succesvol zij-instroomproject voor verpleegkundigen

De unieke samenwerking tussen LOI Zakelijk, Spaarne Gasthuis en Zorgbalans blijkt een groot succes. Het aantal aanmeldingen voor het opleidingstraject waarmee zij-instromers opgeleid worden tot MBO-verpleegkundigen is dan ook groot. In het artikel uit het Haarlems Dagblad vertellen de initiatiefnemers van beide zorginstellingen meer over het traject én komen vier deelnemers aan het woord.

Artikel in het Haarlems Dagblad

Opleidingstrajecten LOI Zakelijk in Haarlems Dagblad

Overstappen naar de zorg? Wij betalen je opleiding!

Ziekenhuis het Spaarne Gasthuis en ouderenorganisatie Zorgbalans bieden nu samen met LOI Zakelijk een uniek opleidingstraject. Je opleiding tot verpleegkundige (MBO 4) wordt volledig betaald en al tijdens je opleiding krijg je een dienstverband bij Spaarne Gasthuis of Zorgbalans.  

Meer informatie

Overstappen naar de zorg? Wij betalen je opleiding!

Mogen wij u uitnodigen?

Wilt u weten wat LOI Zakelijk voor úw organisatie kan betekenen, hebt u een opleidingsvraagstuk of wilt u een groep medewerkers laten opleiden? Onze Adviseurs Leren & Ontwikkelen helpen u graag. Eventueel werken we tevens samen met partners, gespecialiseerd in EVC-trajecten, om u een perfect passend advies én opleidingsprogramma te bieden. Bel (071) 545 1876 of neem contact op per e-mail.

Neem contact op