Voor professionals uit verschillende branches organiseert LOI Zakelijk een terugkerend event: LOI TrendBites. Deze events zijn bedoeld om met elkaar kennis te delen over issues die binnen een of meer branches aan de orde zijn. Elke LOI TrendBites behandelt een ander thema. Tijdens LOI TrendBites worden binnen het thema onder meer mini masterclasses en presentaties gegeven door bekende sprekers. Daarnaast wordt in kleinere groepen dieper in gegaan op de actuele onderwerpen die spelen op de arbeidsmarkt en die jouw branche en andere branches raken. LOI TrendBites biedt dan ook dé gelegenheid om je te laten inspireren door andere professionals die gelijke problemen kennen en verrassende oplossingen hebben! En om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met LOI Zakelijk.

Wil je een LOI TrendBites event bijwonen als dat een relevant thema behandelt voor je functie of branche? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent.

Ik ben geïnteresseerd

Videoimpressie 4e editie LOI TrendBites

Op 23 mei vond de 4e editie van LOI TrendBites plaats bij De Moestuin in Utrecht. Een geslaagde dag waar we zeker vervolg aan gaan geven. Bekijk de video voor een korte impressie

Impressies van eerdere edities van LOI Trendbites

23 mei 2019 ‘De professional van de toekomst’ (De Moestuin, Utrecht)
sfeerfoto trendbites 2019
sfeerfoto trendbites 2019
sfeerfoto trendbites 2019
11 oktober 2018 (Platform 21, Rotterdam)
TrendBites
TrendBites
TrendBites
24 mei 2018 (Centraal Ketelhuis, Amersfoort)
TrendBites
TrendBites
TrendBites

15 februari 2018 (Brasserie Park, Leiderdorp)
TrendBites
TrendBites
TrendBites

Enkele reacties

Elke LOI TrendBites krijgen we weer enthousiaste reacties van onze deelnemers. Zo ook tijdens een speciale editie van LOI TrendBites voor zorgprofessionals:

”Ik wil jullie bedanken voor de ongelooflijk leuke en inspirerende ochtend. Dit soort sessies helpt ook altijd om je gedachten te scherpen en nieuwe ideeën op te doen.
Brigit Zwartendijk - LUMC

”Vernieuwing in de zorg koppelen aan leren voor de zorg; een interessante ontbijtsessie waarin gesproken werd over de toekomst van de zorg en de opleiding die dit vraagt.”
Arja de Winter – Spaarne Gasthuis

'Ik heb het geheel als inspirerend ervaren: de sfeer, jullie gastvrijheid, de ongedwongenheid. En natuurlijk een gezamenlijke betrokkenheid bij een kwalitatieve zorg.”
Gemmie Reinen – Aafje

Meer over LOI Zakelijk