management en leidinggeven

Van de manager van nu wordt veel verwacht. Ben je gedreven én heb je de juiste opleiding, dan kun je heel ver komen. Lees meer
Marc van Bennekom

Docent

Over dit vakgebied
Van de manager van nu wordt veel verwacht. Ben je gedreven én heb je de juiste opleiding, dan kun je heel ver komen. Lees meer
Marc van Bennekom

Docent

Cursussen

Uitgelicht: Middle management

Na de cursus Middle management ben je klaar voor een managementfunctie op middenkaderniveau. Behaal een veelgevraagd diploma!

Naar deze cursus

De beste managementopleidingen voor ambitieuze professionals

Van de manager van nu wordt nogal wat verwacht. Een inspirerende manager moet leidinggevende kwaliteiten hebben, communicatief sterk en vakinhoudelijk geïnformeerd zijn. Daarnaast moet je als manager bedrijfskundig en strategisch inzicht hebben, besluitvaardig en doelgericht zijn en dit alles combineren met sociale vaardigheden om het team te verbinden en het beste uit je medewerkers te halen. Al deze competenties kun je leren of aanscherpen. Met gedrevenheid en de juiste opleiding kom je heel ver. 

De LOI biedt managementcursussen op vele gebieden en naar keuze flexibel thuis of klassikaal te volgen. Van Crisismanagement tot Kwaliteitsmanagement, van Internationaal management tot Projectmanagement en van Risicomanagement tot Verander- en innovatiemanagement. De cursussen zijn allemaal praktijkgericht en leveren vaak landelijk erkende diploma’s op. Tijdens de cursus kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten. Met een managementdiploma van de LOI maak je straks mooie stappen in dit veelzijdige vakgebied.

EXINNEMAS Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

Wat voor leider ben jij?

Maak kennis met verschillende leiderschapsstijlen en ontdek welke stijl bij jou past.

Opleidingskosten verlagen?

Studeren duur? Hoeft niet! Met deze subsidies en andere regelingen kun je je studiekosten aanzienlijk verlagen.

"De docenten inspireren mij enorm!"

Interview met Rico Blom, HBO-bachelor Management, klassikaal

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact