HBO-opleidingen gezondheidszorg en welzijn

Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

Over dit vakgebied
Als goed opgeleide zorgprofessional met hart voor de patiënt krijg je prachtkansen in het vakgebied gezondheidszorg en welzijn. Lees meer
Louise van Es

Docente

Master-opleidingen

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's
Toon meer (25)

Nieuw! HBO-bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO V )

Deze opleiding is ontwikkeld i.s.m. werkgevers in de zorg en volledig gebaseerd op de internationaal gehanteerde CanMEDSrollen en BN2020. De opleiding leidt op tot allround verpleegkundige.

Naar deze opleiding

Naar bevlogen zorgprofessionals is altijd vraag

Het vakgebied Gezondheidszorg en Welzijn biedt prachtkansen voor goed opgeleide zorgprofessionals. De vergrijzing, de hogere levensverwachting, het feit dat mensen vaker thuis zorg krijgen en de technologische ontwikkelingen vragen om werknemers die goed zijn voorbereid op de zorg van de toekomst. Heb je hart voor de patiënt én de juiste kennis en vaardigheden, dan kun je zó aan de slag.

LOI Hogeschool biedt veel HBO-opleidingen in Gezondheidszorg en Welzijn. Van korte gerichte HBO-programma’s tot volledige en erkende HBO-bachelors en specialisaties die je als bijscholing kunt volgen. Vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen! En altijd met goede begeleiding én veel flexibiliteit. Al onze HBO-opleidingen in Zorg en Welzijn ontwikkelden we in samenspraak met de zorgsector. Zo weet je dus zeker dat je opleiding praktijkgericht is en perfect aansluit op de behoeften in het zorgwerkveld. Met een HBO-diploma op zak wacht je een mooie toekomst in de zorg.

ITKMinisterie OCW

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

Met een CZO-specialisatie sneller je HBO V op zak

Met een MBO 4- of inservice-diploma én een CZO-specialisatie haal je nóg sneller je HBO V. Krijg 5 maanden extra vrijstelling.

Verkort HBO-V-traject iets voor jou?

Het verkorte HBO-V-traject via het LUMC biedt MBO-krachten flexibiliteit én een perfecte aansluiting op de praktijk. Is dit verkorte traject ook iets voor jou? 

Opleidingsprogramma voor de zorg: flexibel én op maat

De MBO- en HBO-opleidingen voor de gezondheidszorg zijn volledig erkend en bij LOI Zakelijk helemaal op maat te maken.

Nieuw bij LOI Hogeschool; Ad Sociaal werk in de zorg

De Ad heeft als eerste in Nederland een uitstroomrichting voor de ouderenzorg, belangrijk voor de veranderende zorgbehoefte in Nederland.

”Ik ontwikkel modules die aansluiten op het werkveld”

Interview met Karin Knuvers, ontwikkelaar en docent voor LOI-opleidingen in de gezondheidszorg.

“Afvinklijstjes mogen nooit belangrijker zijn dan mensen”

Interview met Mieke Hollander, oprichtster Zorg4Effect.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact