Toon 0 resultaten

Inspiratie nodig voor je carrière? Op deze pagina vind je, naast artikelen en interviews, informatie over trends én geven we je tips om je carrière verder te helpen.
Kortom: veel inspiratie waarmee je je loopbaan een boost geeft!

Zelfontplooiing

Ontdek hoe je het beste uit jezelf haalt met de tips van onze deskundigen. Weet wat je wilt en wat je kunt en investeer in jezelf. Dan ontdek je vanzelf welke baan of opleiding past bij je ambitie en talenten.

Carrièreswitch

Gericht carrière maken, hoe doe je dat? Met tips van deze (ervarings)deskundigen lukt het zeker!

Op de werkvloer

De ene werkgever is de andere niet. Lees alles over bedrijfscultuur, de omgang met collega’s en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Personal branding

Gebruik je persoonlijkheid, kennis en ervaring om jezelf te onderscheiden van anderen. Lees hier meer over hoe je personal branding toepast.

Interviews met studenten

Interviews met docenten

Wat mag je van je docent verwachten? Onze docenten vertellen over hun ervaringen bij het begeleiden van studenten.

Succesverhalen

Wie zijn de mensen achter de succesverhalen? Ieder heeft een ander verhaal, maar gedrevenheid en hard werken hebben ze gemeen. Doe hier inspiratie op voor je eigen succes.

Succesverhalen

BN'ers aan het woord over hun carrière

Bekende Nederlanders vertellen welke stappen zij in het carrière hebben gezet. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu zijn? Lees o.a. het verhaal van een hoofdredacteur, een columniste, een DJ en een acteur.

bners

Columns van Jeroen Riemeijer

Onze vaste columnist kijkt met zijn scherpe blik en jarenlange ervaring naar situaties die hij in zijn werk tegenkomt. Hij zet je keer op keer weer aan het denken!

Blogs

Graag delen wij onze kennis met je. Dit doen wij onder meer aan de hand van blogs, die geschreven zijn door professionals die nauw betrokken zijn bij een specifiek vakgebied. Hieronder vind je onze meest recente blogs.

Facts en figures

De meest interessante, verrassende, leuke en handige feitjes en weetjes op het gebied van leren en werken hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Werk ook aan je carrière

Ook aan je carrière werken en een opleiding volgen? Vraag dan gratis de studiegids van je keuze aan. Heb je eerst meer richting nodig? Doe dan de beroepsinteressetest.

Doe de beroepsinteressetestVraag nu de gids aan