Toon 0 resultaten

fotografie

"Door je te verdiepen in de techniek en anders te leren kijken, maak je écht goede foto’s"
Pieter Dhaeze

Fotograaf, auteur en docent Fotografie bij de LOI

"Door je te verdiepen in de techniek en anders te leren kijken, maak je écht goede foto’s"
Pieter Dhaeze

Fotograaf, auteur en docent Fotografie bij de LOI

Haal meer uit je camera en leer nóg mooiere foto's te maken

Iedereen kan op een knopje drukken en een leuke foto maken. En met een goede camera kom je een heel eind als je mooiere plaatjes wilt schieten. Maar wil je écht leren fotograferen en met creativiteit, kennis en inzicht tot (semi-)professioneel niveau komen, dan is een cursus Fotografie een must.

De LOI biedt je diverse leuke en interessante Fotografie-cursussen waarmee je direct aan de slag gaat om je hobby naar een hoger niveau te tillen. Je leert alles over je camera, composities, gebruik van licht, kleur en omgeving of hoe je foto’s en beelden (digitaal) kunt bewerken. En je zet straks geen stap meer zonder je camera, oefening baart kunst! Schrijf je direct in voor de cursus van je keuze.

  • Boeiende en praktische cursussen
  • Begeleiding door enthousiaste docenten met veel ervaring in fotografie
  • Inspirerend, kleurrijk lesmateriaal met veel voorbeelden
Lees hier meer over de ervaringen van cursisten

Klik hier

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen

Mooie VIP Deals voor je studieplek

Een fijne studieplek studeert beter. Daarom profiteer je nu van LOI VIP Deals bij inschrijving! Daarmee krijg je veel voordeel op honderden producten voor de inrichting van je studieplek en nog veel meer. Wacht dus niet langer en schrijf je in vóór 4 juni.

Meer over deze actie

Mooie VIP Deals voor je studieplek

Nog dagen!

Laatste dag!

Tot 4 juni