Toon 0 resultaten

Begeleiding door topdocenten

Alle klassikale opleidingen worden verzorgd door docenten met veel ervaring in het werkveld van je studie. Vakspecialisten die hun kennis en kunde uitstekend weten over te dragen en iedere student uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Heb je eenmaal thuis nog vragen over de stof? De docent die de klassikale bijeenkomsten verzorgt, is ook buiten de bijeenkomsten altijd bereikbaar voor vragen en persoonlijke begeleiding. Hierdoor kun je altijd verder en bovendien weet de docent ook wie jij bent en met welke onderwerpen je bezig bent.

Online en in de klas

Je docent verzorgt zowel de bijeenkomsten in de klas als de online lessen. Je wordt dus steeds begeleid door dezelfde vakspecialist. Klassikale bijeenkomsten en online lessen sluiten zo optimaal op elkaar aan.

Intensieve begeleiding tijdens stage en/of afstudeerfase

Is een stage onderdeel van de opleiding? Dan word je tijdens de gehele stageperiode begeleid door een ervaren  praktijkbegeleider. En ben je toe aan de afstudeerfase van een HBO-bachelor? Met de ondersteuning van een afstudeercoach breng je de opleiding zeker tot een goed einde.

Loopbaanbegeleiding

Volg je een volledige MBO-opleiding, dan maak je een serie loopbaanopdrachten. Tijdens dit loopbaantraject kun je rekenen op ondersteuning en feedback van een loopbaanbegeleider. Kun je nog wat meer coaching gebruiken, dan kan dat ook. Je loopbaanbegeleider zal je dan extra begeleiden en studievoortgangsgesprekken met je voeren. Zo wordt snel duidelijk waar jij behoefte aan hebt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Lees de interviews

"Ik kan de docent zelfs vragen stellen via WhatsApp"
Charlotte de Boer

Student Gewichtsconsulent (klassikaal)


Lees het interview
"Ik kan de docent zelfs vragen stellen via WhatsApp"
Charlotte de Boer

Student Gewichtsconsulent (klassikaal)

Lees het interview

Vind je klassikale opleiding

Wil je weten welke klassikale opleidingen uit ons studieaanbod het beste aansluiten bij jouw voorkeuren, functie en ambities? Binnen drie stappen weet je het!

Vind je opleiding in 3 stappen