Taal onderweg Frans

Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Vakgebied

Taal onderweg Frans

De toegankelijke Taal onderweg cursus Frans staat volledig op cd. Hierdoor is deze taalcursus heel geschikt voor in de auto. Leer in slechts een paar uur de basis van de Franse taal.

In het kort

In het kort

De toegankelijke Taal onderweg cursus Frans staat volledig op cd. Hierdoor is deze taalcursus heel geschikt voor in de auto. Leer in slechts een paar uur de basis van de Franse taal.

Lesgeld thuisstudie
1 x € 59,00 (€ 73,75) 20% korting
Studieduur
1 maand
Benodigde vooropleiding
Geen

Supersnel de basis van de Franse taal leren of je taalkennis opfrissen, kan heel gemakkelijk met de cursus Taal onderweg Frans van de LOI. De audiocursus Frans is geschikt voor iedereen die weinig tijd heeft voor een cursus en toch de Franse taal wil leren spreken.

Met Taal onderweg Frans leer je in korte tijd de basisbeginselen van deze mooie taal. Aan de hand van acht cd’s leer je al luisterend en stap voor stap de Franse taal verstaan én spreken. Zo kun je je straks prima redden!

Daarom kies je voor de cursus Taal onderweg Frans

  • Leren met behulp van audiofragmenten.
  • Handig en efficiënt, leren vanaf cd.
  • Zeer toegankelijke cursus.
  • In slechts een paar uur de basis van de taal.

Doelgroep en toelating

Doelgroep

De Taal onderweg cursus Frans staat volledig op cd. Hierdoor is deze taalcursus bijzonder geschikt voor iedereen die de “verloren uurtjes” in de auto of trein wil opvullen. Bijvoorbeeld onderweg in de file naar het werk of op weg naar de vakantie.

Einddoel

Na afronding kun je de Franse taal op basisniveau spreken of heb je je weggezakte kennis van de Franse taal weer opgefrist.

Vooropleiding

Om de Taal onderweg Frans te kunnen doen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

De cursus

Inhoud van de cursus Taal onderweg Frans

Met de audiocursus Frans ontwikkel je in slechts een paar uur, stap voor stap je spreek- en luistervaardigheid. Bovendien doe je specifieke kennis op van nuttige woorden en uitdrukkingen.

Meer over de inhoud

Op de cd’s worden de volgende onderwerpen behandeld:    

Cd 1: Kennismaken, groeten, gedag zeggen

Met de lessen op de eerste cd leer je hoe je kennis maakt met iemand. Aan het einde van de lessen weet je hoe je iemand groet en hoe je gedag zegt.

Cd 2: Reserveren van een hotel, camping

De tweede cd gaat in op het maken van een reservering. Hoe reserveer je bijvoorbeeld een hotel of een camping? Na afloop van deze cd weet je er alles van.

Cd 3: De weg vragen, tellen van 1 tot 100

Met deze cd leer je hoe je in het Frans de weg kunt vragen. Ook leer je tellen van 1 tot 100.

Cd 4: Eten en drankjes bestellen

Stel: je gaat in Frankrijk eten in een restaurant. Hoe bestel je dan iets te eten of te drinken? Na afloop van deze cd weet je precies hoe het moet.

Cd 5: Maken van afspraken, (feest)dagen en maanden

Deze cd gaat in op het maken van afspraken. Ook de maanden van het jaar en (feest)dagen komen aan bod.

Cd 6: Boodschappen doen

Waar moet je op letten als je in het Frans boodschappen doet? Met deze cd leer je precies hoe het moet.

Cd 7: Bezoeken van de dokter en apotheek

Ook in Frankrijk kan het gebeuren dat je een dokter of een apotheek moet bezoeken. Maar wat zeg je dan? Na afloop van deze cd weet je hoe of wat.

Cd 8: Het weer en herhalingsoefeningen van eerdere cd’s

Deze laatste cd gaat in op diverse weerssituaties. Ook vind je op deze cd herhalingsoefeningen van eerdere cd’s.

Vervolgopleiding

Ben je na het volgen van de audiocursus Frans (opnieuw) enthousiast geraakt over de taal? Dan is een vervolgcursus Frans voor beginners of gevorderden misschien iets voor jou.

De kwaliteitsgarantie van de LOI

Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Alle volledige MBO- en HBO-opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.

Studieduur: 1 maand

Lesgeld

Het lesgeld staat hieronder vermeld. Eventuele tussentijdse prijsverhogingen worden niet doorberekend. Er zijn diverse fiscale regelingen (voor werknemers en werkgevers) waarmee de netto studiekosten aanzienlijk worden verlaagd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald. Geef je keuze aan bij inschrijving.

Lesgeld : 1 x € 59,00 (€ 73,75)

Via de regeling Scholingsaftrek, kun je van de belasting een flink deel van je studiekosten terugkrijgen. Bekijk hieronder hoeveel.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort.

Lesgeld thuisstudie
1 x € 59,00 (€ 73,75) 20% korting
Studieduur
1 maand
Benodigde vooropleiding
Geen

Voldoet de opleiding niet aan je verwachting? Dan kun je deze binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van redenen beëindigen.

Kom naar de open dag op 7 of 24 september!

Tijdens de open dagen kom je alles te weten over studeren bij de LOI, de MBO- en HBO- opleidingen en de beroepsgerichte cursussen, en de online leeromgeving. Ook krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen en je te laten adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan

Tijdelijk 20 procent korting

Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk. Want tijdelijk krijg je 20% korting op het lesgeld.
Naast deze korting profiteer je nu bovendien van een mooie actie. Dubbel voordeel dus!