Zakelijke taalcursussen
Engels, Frans of Duits leren voor je werk

 

Zakelijke taalcursussen
Engels, Frans of Duits leren voor je werk

 

Snel én effectief leren dankzij een unieke methode

Wil je beter leren communiceren met collega’s, klanten en leveranciers die een andere taal spreken? Kies dan voor een zakelijke taalcursus bij de LOI. Je doet een uitgebreide woordenschat op met specifieke zakelijke uitdrukkingen om bijvoorbeeld te onderhandelen, te vergaderen, ideeën te presenteren of zakelijke conversaties te voeren. Verder oefen je actief je spreekvaardigheid waardoor je werkzaamheden op internationaal niveau kunt uitvoeren.

De LOI biedt zakelijke taalcursussen voor de talen Engels, Frans en Duits. Talenkennis staat goed op je cv. Wil je ook een zakelijke taalcursus volgen? Dan is de LOI de beste keuze.

  • Speciaal ontwikkelde methode voor snel resultaat.
  • Leer de taal in slechts een half uurtje per dag.
  • Oefen met spreken tijdens online opdrachten.
  • Behaal een internationaal erkend diploma.

Zakelijke taalcursussen

De LOI biedt verschillende zakelijke taalcursussen. Dus welke taal en op welk niveau je ook wilt leren, bij de LOI ben je aan het juiste adres. De taalcursussen zijn zeer praktijkgericht en ontwikkeld in samenwerking met ‘native speakers’.

 

Voor wie

De zakelijke cursussen zijn bestemd voor iedereen die zich voor zijn werk moet kunnen uitdrukken in een andere taal. Bijvoorbeeld omdat je werkt of wilt werken bij een organisatie met contacten in het buitenland of omdat je (tijdelijk) in een ander land wilt werken. Wie een zakelijke taalcursus heeft gevolgd, heeft zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt. Steeds meer organisaties hebben immers te maken met internationale collega’s, leveranciers of klanten.

Effectiever leren dankzij een unieke taalmethode

Een persoonlijke taaldocent

Je staat er nooit alleen voor. De docent geeft gesproken feedback en helpt je met de juiste uitspraak.

Helder, aansprekend lesmateriaal

Onderzoek bewijst dat je beter leert van papier. Daarom krijg je bij de LOI slim opgebouwd lesmateriaal met veel afwisseling.

Slimmer leren met unieke studietools

De online leeromgeving biedt je verschillende talentools. Ontdek hoe deze tools jou helpen bij het leren van de taal.

Over onze taalcursussen