Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

duits

"Ik vind het belangrijk dat cursisten de Duitse spreektaal leren"
Grit Scheerder

Docente Duits

"Ik vind het belangrijk dat cursisten de Duitse spreektaal leren"
Grit Scheerder

Docente Duits

Duits leren waar en wanneer je wilt

Wil je snel en goed online Duits leren via thuisstudie? Kies dan voor een Duitse cursus of opleiding van de LOI. Je kunt lekker thuis studeren met online begeleiding. Duits is de meest gesproken taal in de Europese Unie. Of je nu Duits wilt leren voor je werk, of voor vakantie: bij de LOI vind je altijd een Duitse taalcursus of -opleiding Duits die bij je past!

De cursus Duits voor beginners is de perfecte keuze voor iedereen die zijn of haar basiskennis van het Duits wil opfrissen of regelmatig naar Duitsland op vakantie gaat en hiervoor goed Duits wil leren spreken. Wil je Duits op gevorderd niveau leren, maar wel vanaf de basis beginnen? Kies dan voor een combinatiecursus Duits, zoals Duits voor beginners en gevorderden.

Vergaderen en zakelijke afspraken maken in het Duits

Voor wie in zijn of haar werk regelmatig contact heeft met Duitssprekende mensen en zich beter wil kunnen uitdrukken in het Duits, heeft de LOI diverse cursussen zakelijk Duits in het assortiment, zoals Zakelijk Duits voor beginners. Met deze zakelijk Duits cursussen leer je goed Duits praten met klanten en zakelijke afspraken in het Duits te maken. Ook het schrijven van Duitse brieven en e-mails komt aan bod.

Op een leuke manier de Duitse taal leren

Bij de LOI leer je de Duitse taal waar en wanneer je wilt. Dankzij de geluidsfragmenten die zijn ingesproken door native speakers, leer je de perfecte uitspraak. Bovendien gebruik je de taal meteen in levensechte situaties met behulp van de interactieve online animatiefilms. Een unieke methode om Duits te leren! En door de vele praktijkgerichte voorbeelden, leer je de Duitse taal op een leuke manier. Na afloop van de gekozen cursus of opleiding Duits zul je zien dat je je Duitse woordenschat en Duitse uitspraak flink hebt verbeterd! Bovendien haal je in veel gevallen een internationaal erkend taaldiploma, iets wat bepaald niet verkeerd staat op je cv!

Kies snel je Duitse cursus of opleiding:

Nu ASUS Notebook- en andere acties bij inschrijving

Schrijf je nu in en profiteer van een van onze aantrekkelijke acties. Zoals een ASUS Notebook-actie bij alle erkende HBO- en MBO-opleidingen, en de volledige programma’s VMBO, HAVO en VWO, korting tot wel 35% op een groot aantal opleidingen en cursussen. En ontvang een BladCadeau t.w.v. € 50,- bij alle overige opleidingen. 

Bekijk alle acties

ASUS Vivobook of BladCadeau

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Liever een andere taal leren?

Naast de cursussen Duits biedt de LOI een uitgebreid assortiment taalcursussen op verschillende niveaus.

Cursussen Engels
Cursussen Frans
Cursussen Italiaans
Cursussen Spaans
Andere talen

Contact Vraag studieadviesgesprek aan