HBO-opleidingen logistiek, inkoop en transport

Als professional in logistiek moet je meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen in deze dynamische sector. Lees meer
Pekah Kleingeld

LOI programmaleider en docent

Over dit vakgebied
Als professional in logistiek moet je meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen in deze dynamische sector. Lees meer
Pekah Kleingeld

LOI programmaleider en docent

HBO-opleidingen

Uitgelicht: HBO-bachelor Logistics management

Deze HBO-bachelor leidt op tot logistiek manager of supply chain manager. Word een expert op het gebied van ketenregie en leer goed inspelen op actuele logistieke vraagstukken.

Naar deze opleiding

Logistiek, Inkoop en Transport, sector in beweging

De logistieke sector staat continu voor nieuwe uitdagingen. De sector groeit en het werk verandert snel. Klanten worden steeds veeleisender en tarieven staan onder druk. Technologische ontwikkelingen op het gebied van data en kunstmatige intelligentie hebben grote invloed. Als professional moet je mee kunnen bewegen met deze ontwikkelingen. Klaar zijn voor de logistiek van de toekomst. De sector Logistiek, inkoop en transport heeft vakmensen nodig op elk niveau. Met de juiste opleiding staat je dan ook een mooie carrière te wachten. 

LOI Hogeschool biedt verschillende NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen Associate degrees in het vakgebied Logistiek, Inkoop en Transport. Daarnaast heb je de keuze uit diverse korte HBO-programma’s. Alle opleidingen sluiten nauw aan op de actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool maak je straks mooie carrièrestappen in dit vakgebied met tal van doorgroeimogelijkheden.

ITKMinisterie OCWAssociatie voor praktijkexamens

Inspiratie

"Flexibel examen doen, vond ik zeer prettig"

Interview met Matthijs Dinkelaar, student HBO-bachelor Logistiek en economie.

“De Associate degree vormt een brug tussen MBO en HBO”

Interview met Walther Ploos van Amstel, Universitair docent.

LOI Hogeschool behaalt opnieuw ITK-keurmerk

Wat betekent dit voor jou? En waarom is het zo belangrijk? Arjette van Noort, Business Unit Manager, legt het uit.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact