Toon 0 resultaten

Jasper Kamman, hoofd HR en IT bij TSC Crowd Management

“Als stagiair bij TSC Crowd Management ga je aan de slag op veel verschillende posities”

Jasper Kamman is hoofd HR en IT bij TSC Crowd Management. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, waaronder de invulling van stageplekken. Over TSC Crowd Management vertelt hij:

“We zijn het grootste en meest gespecialiseerde bedrijf op het gebied van evenementenbeveiliging en crowd management. We bieden een complete dienstverlening met onder meer beveiliging, parkeerbegeleiding, brandveiligheid, hospitality, object beveiliging en consultancy. Onze diensten worden ingehuurd bij concerten, festivals, dance-events, sportwedstrijden en televisieprogramma’s. Medewerkers van TSC Crowd Management werken dus op veel verschillende plekken en op uiteenlopende posities.

Een totaalpakket in beveiliging

In de praktijk betekent dit dat bij bijvoorbeeld een concert in de Ziggo Dome, onze medewerkers aanwezig zijn om bezoekers hun parkeerplaats te wijzen, voor het controleren van de tickets, het toezichthouden op het publiek, het beveiligen bij het podium, het begeleiden van een vuurwerkshow, om mensen met gezondheidsklachten over te dragen aan zorgverleners en eventueel voor het verwijderen van personen met ongewenst gedrag. Echt het totaalpakket.

Veel verschillende functies

Onze medewerkers komen op al deze posities in actie. En ook als stagiair bij TSC Crowd Management ga je aan de slag op al deze verschillende vlakken. Om het werk voor iedereen interessant te houden, zorgen we ervoor dat er een eerlijke roulatie is in werkplekken. Je staat dus niet elke avond vooraan bij een concert van Beyonce of een beslissende voetbalwedstrijd, maar je werkt zeker regelmatig tijdens dit soort gelegenheden.

Service with a smile

Ons motto is “service with a smile”; we behandelen iedereen met hetzelfde serviceniveau. Hoe vriendelijker onze mannen en vrouwen zijn, hoe veiliger het is voor de bezoekers van het evenement. Ga zelf maar na; als je vriendelijk wordt aangesproken, ben je sneller bereid in te gaan op het verzoek. Mensenkennis en zogenaamde ‘soft skills’ zijn in ons vak heel belangrijk. Stukken belangrijker dan de ‘spierbundels’ die veel mensen bij beveiliging nog voor ogen hebben.

Stagiairs gaan direct aan de slag

MBO’ers die bij ons komen als stagiair, gaan direct aan de slag in de praktijk, maar altijd met begeleiding. En natuurlijk hoeven ze in het begin niet alles al te kunnen. Je krijgt bij ons alle kansen om te leren en te laten zien wat je vaardigheden en ambities zijn. Toon je inzet, dan creëer je je eigen succes. In de beveiliging zijn er veel kansen, de vraag naar professionele beveiligers is groot en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Een zekere garantie op een stageplek of baan geven we niet, maar we gaan met iedereen in gesprek. Bij TSC Crowd Management zijn LOI-studenten van harte welkom.”

 

 

Meer over het vakgebied Handhaving en Security

De LOI biedt een groot aantal opleidingen op het gebied van Handhaving en Security. Van korte cursus tot volledige HBO-bacheloropleiding. Of je nu een basis wilt leggen voor je carrière, bijscholing wilt volgen of meer wilt weten over cybersecurity of juist als beveiliger aan de slag wilt. Bij de LOI ben je aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod