Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

uiterlijke verzorging en wellness

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied. Lees meer
Wendy van der Linden

Docent van de beauty-opleidingen

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen
Hobby en vrije tijd

Uitgelicht: Eigen beautysalon starten

Doe tijdens deze unieke combinatiecursus vakkennis en vaardigheden op én ontwikkel je ondernemerskwaliteiten. Inclusief materialenpakketten.

Naar deze cursus

Beautybranche: allround of specialiseren

De trends en ontwikkelingen op beautygebied gaan razendsnel. Zo is er steeds meer behoefte aan rust en ontspanning, zijn schoonheid en gezondheid meer met elkaar verbonden en ligt de focus op duurzaamheid. Daarnaast zorgt de beschikbaarheid van nieuwe technologieën ervoor dat de verwachtingen van klanten steeds hoger worden. Het is dus heel belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied door je kennis uit te breiden en meer allround aan de slag te gaan of juist te specificeren. Wat je keuze ook is, er blijft veel vraag naar beautyprofessionals met vakkennis.

Een opleiding binnen de beautybranche is voor jong en oud. Voor iedereen die het leuk vindt om anderen te laten stralen. Je kunt je specialiseren binnen een vak, maar ook allround worden. Als je meerdere specialismen hebt, ben je anderen net een stapje voor. Afhankelijk van je specialisme kun je bijvoorbeeld werken bij een wellness resort, beautysalon, nagelstudio of kapsalon. Of zelf een salon of praktijk starten! De cursussen zijn allemaal praktijkgericht en je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding door vakspecialisten.

TCI

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .