HBO-opleidingen handhaving en security

Het vakgebied Handhaving en Security biedt mogelijkheden voor mensen op elk functieniveau. Lees meer
Richard Franken

Directeur bij Franken Security Solutions

Over dit vakgebied
Het vakgebied Handhaving en Security biedt mogelijkheden voor mensen op elk functieniveau. Lees meer
Richard Franken

Directeur bij Franken Security Solutions

HBO-opleidingen

Handhaving en Security: een branche met mogelijkheden

Het vakgebied Handhaving en Security biedt mogelijkheden voor mensen op elk functieniveau. Zo wordt security management steeds belangrijker binnen organisaties. Want: Hoe kun je je als organisatie wapenen tegen cyberbedreigingen zoals virussen, een hack, datalek of DDos aanval? Daarnaast groeit de roep om veiligheid waardoor er veel vraag is naar professionals in de beveiliging. Als specialist ben jij de menselijke schakel in situaties waar goede communicatie en sociale vaardigheden onmisbaar zijn, waarin je risico’s moet inschatten of gedrag moet waarnemen en bijsturen. De securitybranche biedt veel uiteenlopende mogelijkheden en met het juiste diploma en een gezonde dosis ambitie zijn de mogelijkheden eindeloos!

LOI Hogeschool biedt de HBO-bacheloropleiding Security management en een gelijknamige Associate degree. Daarnaast is er binnen het vakgebied Handhaving en Security ruime keuze uit korte HBO-programma’s om nieuwe vaardigheden of extra specialisaties op te doen. Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier. Alle opleidingen sluiten nauw aan op de praktijk en je krijgt uitstekende begeleiding van ervaren docenten. Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool wacht je een mooie carrière in dit boeiende vakgebied.

ITKMinisterie OCWNEMASSVPB

Inspiratie

"Ik bepaal 100% zelf wat ik wanneer doe"

Interview met Bart van Bemmelen, student HBO-bachelor Security management.

"Na de opleiding vind je makkelijk een baan"

Interview met Erik de Vries, lid van de Beroepenveldcommissie en directeur/eigenaar van DutchRisk.

Profiteer van studiefinanciering voor volwassenen

Iedereen van 30-55 jaar kan tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen voor een studie.

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact