Herregistratie BIG

Vakgebied

Herregistratie BIG
Verwacht

Deze cursus bereidt je perfect voor op het landelijke examen en is alleen bij de LOI flexibel te volgen.

In het kort

In het kort

Deze cursus bereidt je perfect voor op het landelijke examen en is alleen bij de LOI flexibel te volgen.

Lesgeld thuisstudie
3 x € 139,00
Lesgeld klassikaal
3 x € 249,00
Studieduur
3 maanden

Voor herregistratie in het BIG-register geldt een werkervaringseis: je moet in een periode van vijf jaar minimaal 2080 uur als verpleegkundige werkzaam zijn geweest. Voldoe je niet aan deze eis, bijvoorbeeld omdat je een tijdje niet of minder hebt gewerkt, maar wil je je wel opnieuw registreren? Dan biedt de cursus Herregistratie BIG uitkomst!

Deze cursus is geschikt voor MBO- én HBO-verpleegkundigen en bereidt je perfect voor op het landelijke examen. Dit bestaat uit een kennistoets over de generieke modulen en een casustoets waarin je de kennis toepast in de branche waarin je aan de slag wilt.

Het programma sluit naadloos aan op de eindtermen van het officiële examen. Je leert bijvoorbeeld over het afnemen van een anamnese, het opstellen van een verpleegplan, het uitvoeren van verpleegkundige zorg, professionele ontwikkeling en samenwerking met andere beroepsgroepen in de zorg.

Beschik je al over veel kennis? Of denk je dat je kennis nog deels up-to-date is? Dan kun je aan de hand van een quickscan (te vinden via bigherregistratievp.nl) bepalen welke kennis je wilt opdoen. Zo stem je de cursus precies af op wat jij nodig hebt en verlies je geen tijd met het herhalen van kennis die nog actueel is.

Alleen bij de LOI volg je deze cursus flexibel. Je kunt starten wanneer jij dat wilt. Voor een thuisstudie kan dat iedere dag, voor de klassikale cursus heb je de keuze uit een aantal startmomenten. Zo ben je zo snel mogelijk klaar voor het examen. Studeren doe je zoals jij dat prettig vindt: flexibel thuis, of klassikaal met iedere 3-4 weken een bijeenkomst.

Meld je aan via de button en je wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van de startdatum. Het verwachte startmoment voor de klassikale cursus is in het najaar van 2020.

Daarom kies je voor de cursus Herregistratie BIG

  • Perfecte voorbereiding op het landelijke examen.
  • Geschikt voor MBO- én HBO-verpleegkundigen.
  • Flexibel te volgen, dus goed te combineren met een baan.
  • Lesmateriaal volgens de opzet van het scholingsmodel.
  • Volg alleen de onderdelen die jij nodig hebt.
  • Studeer naar keuze thuis of klassikaal.
  • Inclusief lesmateriaal, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.