Eigen beautysalon starten

Vakgebied

Eigen beautysalon starten

Unieke combinatiecursus! Doe vakkennis en vaardigheden op én ontwikkel je ondernemerskwaliteiten. Inclusief materialenpakketten.

In het kort

In het kort

Unieke combinatiecursus! Doe vakkennis en vaardigheden op én ontwikkel je ondernemerskwaliteiten. Inclusief materialenpakketten.

Lesgeld thuisstudie
30 x € 65,00
Studieduur
30 maanden
Diploma
LOI-diploma
Benodigde vooropleiding
Geen

Steeds meer vrouwen gaan naar een beautysalon voor een mooi en verzorgd uiterlijk. Bijvoorbeeld omdat ze graag altijd verzorgde nagels willen hebben of omdat ze zich voor een bijzondere gelegenheid professioneel willen laten opmaken. Houd jij ook van uiterlijke verzorging, wil je er graag je beroep van maken en zelfs een eigen zaak starten? Volg dan de cursus Eigen beautysalon starten.

Met deze cursus leer je alles wat je moet weten om cliënten professioneel het totaalpakket van nagelstyling en visagie te bieden. De diverse technieken worden geoefend in de vele opdrachten. Maar ook tijdens de praktijkdagen waarbij je wordt begeleid door ervaren professionals. Bovendien krijg je bij de onderdelen Professionele nagelstyling en Professionele visagie materialenpakketten van hoge kwaliteit, waarmee je meteen goed kunt oefenen.

Naast alle fijne kneepjes van het vak leer je ook alles over het opzetten van een succesvolle onderneming met het onderdeel Starten als ZZP’er (zonder personeel) of Ondernemer MKB (met personeel).

Daarom kies je voor de cursus Eigen beautysalon starten

 • Unieke combinatiecursus.
 • Inclusief praktijkdagen onder begeleiding van professionals.
 • Gratis basismaterialenpakketten.
 • Uitstekende voorbereiding op een succesvol eigen bedrijf.
”Een LOI-cursus sluit naadloos aan bij de eisen van het werkveld.”
Lucie de Ridder

Werkzaam bij de LOI


Lees het interview
”Een LOI-cursus sluit naadloos aan bij de eisen van het werkveld.”
Lucie de Ridder

Werkzaam bij de LOI

Lees het interview

Doelgroep en toelating

Doelgroep en beroep

De cursus Eigen beautysalon starten is bedoeld voor iedereen die een succesvol bedrijf wil starten in de beautybranche.

Na het volgen van deze cursus heb je alle kennis en vaardigheden in huis om succesvol een eigen beautysalon te starten. Dankzij de specialisaties in nagelstyling en visagie ben je na afloop van alle markten thuis en kun je een totaalpakket aan diensten leveren. Bovendien heb je alle kennis in huis om een eigen bedrijf te starten en te runnen.

Vooropleiding

Er gelden geen specifieke eisen voor toelating tot de cursus Eigen beautysalon starten.

De cursus

Inhoud van de cursus Eigen beautysalon starten

De cursus Eigen beautysalon starten is zeer praktijkgericht en bestaat uit de cursusdelen Professionele Nagelstyling, Professionele Visagie en een cursusdeel Ondernemen, te weten: Starten als ZZP’er of Ondernemer MKB.

In het deel Professionele nagelstyling leer je alle technieken van gel- en acrylapplicaties onder de knie te krijgen. Hierbij maak je gebruik van uiteenlopende producten en materialen en creëer je de mooiste nailart-ontwerpen.

Het onderdeel Professionele visagie gaat in op de basiskennis en –vaardigheden die een goede visagist hoort te bezitten. Aan bod komen de make-uptechnieken voor de gekleurde huid en de rijpere huid. Maar ook verschillende typen make-up, zoals bruidsmake-up, dagmake-up en glamourmake-up worden uitvoerig behandeld. In het tweede deel ligt de focus op visagie in een professionele omgeving. Denk aan make-up voor op de catwalk, op het toneel of in films.

Voor het cursusdeel Ondernemen heb je de keuze uit de module Starten als ZZP’er of Ondernemer MKB. De module Starten als ZZP’er bereidt je perfect voor op een bestaan als zelfstandig ondernemer. Je leert onder andere opdrachten binnenhalen, omgaan met klanten en de administratie voeren. Kies voor de module Ondernemer MKB als je een bedrijf wil starten met personeel. In deze module is er onder andere aandacht voor marketing, financiering, werving en selectie, leidinggeven en de boekhouding.

Meer over Professionele nagelstyling

Het deel Professionele Nagelstyling bestaat uit onderstaande modules.

Kennismaking, voorbereiding en veiligheid

In deze module staan kunstnagels centraal. Ook wordt er aandacht besteed aan hygiënisch werken, veiligheidsmaatregelen, arbo en de veiligheid van nagelproducten.

Gelnagels

Deze module gaat volledig over het werken met gelnagels. Het opbouwen en kleuren van een nagel komen aan bod. Bij het aanbrengen van kunstnagels is een goede voorbereiding belangrijk. Je leert welke stappen er nodig zijn bij de voorbereiding en waarom. Ook laten we zien hoe een tipverlenging (naturel tip en glastip) geplaatst moet worden. Waar moet rekening mee gehouden bij de vorm van de natuurlijke nagel en welke problemen kunnen er voorkomen?

Acrylnagels

Deze module gaat volledig over het werken met acrylnagels. Het opbouwen en kleuren van een nagel komen aan bod. Bij het aanbrengen van kunstnagels is een goede voorbereiding belangrijk. Je leert welke stappen er nodig zijn bij de voorbereiding en waarom.

Aanbrengen, vijlen, nabehandeling en nailart

In deze module is er aandacht voor de acrylapplicatie met tipverlenging. Hoe moet een tip geplaatst worden, waar moet rekening mee gehouden bij de vorm van de natuurlijke nagel en welke problemen kunnen er voorkomen? Daarnaast komt het vijlen van nagels aan de orde. Welke soorten vijlen zijn er en wanneer en hoe moeten ze gebruikt worden? Ook bespreken we de juiste volgorde van vijlen en hoe de beste vorm nagel voor de klant gekozen kan worden. Je leert om van nagels prachtige kunstwerken te maken met nailart-technieken. We geven uitgebreide uitleg over de techniek en de mogelijkheden die acryl biedt. Tot slot komt de nabehandeling van kunstnagels aan bod. Wat verandert er aan een kunstnagel na drie weken, waaruit bestaat de nabehandeling en hoe moeten kunstnagels verwijderd worden?

French manicure en probleemnagels

In deze module komt de french manicure uitgebreid aan bod: het uitvoeren van een french manicure met acrylapplicatie, het werken met sjablonen, het plaatsen van een sjabloon en de nabehandeling van een french manicure. Tot slot gaan we dieper in op de soorten probleemnagels en de behandelingen hiervan. Ook nagelziektes, schimmel en bacteriële infecties en hun behandelingsmethoden komen aan bod.

Anatomie en spamanicure

In deze module bespreken we de opbouw van de natuurlijke nagel en de bijbehorende terminologie. Ook de ‘minimanicure’ komt aan bod: het verzorgen van de nagelriemen en het lakken van de nagels.

De nagelstudio als onderneming

Veel nagelstylisten werken als zelfstandig ondernemer. Het is dan ook zeer belangrijk dat je niet alleen kennis van nagels hebt, maar ook weet hoe je klanten aantrekt en hoe je met ze omgaat. In deze module komen de basisbeginselen voor een eigen nagelstudio aan bod. Je leert hoe een consult is opgebouwd en hoe je bepaalt welke behandelingen je kunt aanbieden en welke prijzen hiervoor geschikt zijn. Ook komen klantcontact, marketing en reclame aan bod.

Examentraining

Dit onderdeel is inclusief een examentrainingsdag. Je leert wat je op het examen kunt verwachten en waar je op moet letten. Ook wordt er uitgebreid geoefend op snelheid en perfectie.

Meer over Professionele visagie

Het onderdeel Professionele visagie is opgebouwd uit twee modules.

Visagie (de basis)

In de eerste module geven we een introductie van het vak visagie en het doel van de visagist. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillen tussen cosmetica en professionele make-up? En in welke situaties wordt de hulp van een visagist ingeroepen?

Hierna worden onderstaande onderwerpen uitgebreid behandeld in afzonderlijke hoofdstukken:

 • Kleurenleer.
 • Vormleer.
 • Basiskennis en –vaardigheden.
 • Dagmake-up en zomermake-up.
 • Avond- en glamourmake-up.
 • Make-up voor de gekleurde huid.
 • Brilmake-up.
 • Make-up voor de rijpere huid.
 • Bruidsmake-up.

Steeds wordt op een duidelijke wijze en met verhelderende foto’s uitgelegd hoe je de gewenste resultaten kunt verkrijgen.

Professionele visagie

In de tweede module wordt dieper ingegaan op de materie en komt ook visagie in een professionele omgeving aan bod.

De volgende onderwerpen worden uitgebreid behandeld in afzonderlijke hoofdstukken:

 • Kleurenleer
 • Make-up door de jaren heen
 • Make-up voor de Aziatische huid
 • Make-up voor mannen
 • Toneel- en balletmake-up
 • Make-up voor fotografie, film en televisie
 • Catwalkmake-up

Examentraining

Het deel Professionele Visagie wordt afgesloten met een examentraining. Tijdens de examentraining leer je wat je op het examen kunt verwachten en waar je op moet letten. Natuurlijk ga je ook uitgebreid oefenen op snelheid en perfectie.

Praktijkdagen

Tijdens de praktijkdagen oefen je basisvaardigheden en specifieke technieken onder begeleiding van professionals. Voor de praktijkdagen betaal je niets extra. Het bijwonen van de praktijkdagen is niet verplicht, maar wel aan te raden.

Meer over Ondernemen

Voor het cursusdeel Ondernemen kies je een van de twee onderstaande modules.

Starten als ZZP’er

Het onderdeel Starten als ZZP’er bereidt perfect voor op een bestaan als zelfstandige. Van het binnenhalen van opdrachten en het omgaan met klanten tot de wetten en regelingen en het voeren van de administratie. Maar ook de onzekerheid van een bestaan als zelfstandig ondernemer en hoe je daarmee om kunt gaan, wordt uitgebreid besproken.

Basiskennis ondernemerschap

Deze module biedt een solide basis voor het opzetten en runnen van een eigen onderneming. Marketing, financiering en het opstellen van een ondernemingsplan (een belangrijke voorwaarde om een lening te kunnen krijgen) komen allemaal aan bod. Ook komen diverse aspecten van leidinggeven worden besproken. Zo is er onder andere aandacht voor werving en selectie, beoordeling en wetgeving rondom arbeid. Op het gebied van organisatie komen onderwerpen aan bod als logistiek, kwaliteit en automatisering. Tot slot gaan we uitgebreid in op bedrijfsadministratie voor het MKB. Denk aan het bijhouden van een eenvoudige boekhouding bijhouden en het lezen en controleren van een bedrijfsadministratie. Na afronding ben je een gelijkwaardige gesprekspartner voor de boekhouder, accountant, bank en fiscus.

Inclusief professionele materialenpakketten

De onderdelen Professionele nagelstyling en Professionele visagie zijn inclusief hoogwaardige basismaterialenpakketten. De professionele materialen uit de pakketten zijn van dusdanige kwaliteit dat ze ook na deze cursus langdurig te gebruiken zijn in de praktijk. De materialenpakketten zijn bij het lesmateriaal inbegrepen.

Voor Professionele nagelstyling ontvang je een materialenpakket t.w.v. ruim € 450,-. Je ontvangt een set basismaterialen, een acrylpakket en een gelpakket. Daarbij wordt gewerkt met materialen van CND. Bij het gelpakket ontvang je bovendien een UV-lamp.

Voor Professionele visagie ontvang je een materialenpakket van Make-up Studio – Professional make-up t.w.v. ruim € 100,-. Een zeer uitgebreid en compleet pakket materialen van hoge kwaliteit.

Daarnaast ontvang je als LOI-cursist 10% korting op bestellingen bij Beautyservice.

Examens en diploma

Examen

De cursus Eigen beautysalon starten wordt op verschillende manieren afgerond. Succesvolle afronding hiervan biedt recht op het LOI-diploma Eigen beautysalon starten.

Examen doen bij de LOI en de AW Beauty School in Almere

De onderdelen Professionele nagelstyling en Professionele visagie worden afgerond met twee flexibele LOI-examens en twee praktijkexamens bij de AW Beauty School in Almere. De theorie-examens duren 60 minuten en bestaan uit meerkeuzevragen. Deze examens worden door de LOI afgenomen. De twee praktijkexamens worden door de AW Beauty School in Almere afgenomen.

Basiskennis ondernemerschap

Het onderdeel Basiskennis ondernemerschap wordt afgerond met een officieel examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Kijk voor de examenkosten bij Studieduur en kosten.

Aanmelden voor examens

Tijdens de opleiding word je automatisch en op tijd geïnformeerd over deelname aan de LOI-examens: waar, wanneer en hoe laat ze worden afgenomen, hoeveel tijd je per onderdeel krijgt en hoe je je precies inschrijft. Van eventuele bijzonderheden word je eveneens op de hoogte gesteld.

Diploma en vervolgopleiding

Na succesvolle afronding van de examens heb je de LOI-diploma’s Professionele nagelstyling en Professionele visagie op zak.

Wil je na deze cursus je kennis van uiterlijke verzorging verbreden? Denk dan eens aan een van de andere LOI-cursussen in dit vakgebied zoals Nailart of Branchediploma schoonheidsspecialist.

Geen diploma? Vraag een studieverklaring aan

Wil of kun je geen examen afleggen, maar heb je wel alle opdrachten ter beoordeling ingestuurd? Dan kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

De kwaliteitsgarantie van de LOI

Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Alle volledige MBO- en HBO-opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg.

Studiemethode en begeleiding

Studiemethode
Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoe snel je studeert? Wil je alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven? Het kan bij de LOI. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Maar zeker niet alleen, want je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. En zijn vaardigheden een belangrijk onderdeel van de opleiding? Dan krijg je natuurlijk praktijkdagen. Of dit ook bij jouw opleiding het geval is, lees je in de opleidingsinformatie op deze site. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de LOI de slimste weg naar een erkend diploma.

Maximale flexibiliteit
”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

Studeren als de kinderen op bed liggen of in een “verloren” uurtje overdag? Bij de LOI past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je studeert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

Online leeromgeving met effectieve studietools

De online leeromgeving, LOI Campus, geeft op elk moment inzicht in je opleiding en vorderingen. Met onder andere een agenda, examengegevens, cijferoverzicht en contactmogelijkheden met docenten en medestudenten. Daarnaast is de leeromgeving hét platform om effectief te leren met online studietools. Zo vind je er o.a. een overzichtelijk leerpad en een slimme kennistrainer. Bij steeds meer opleidingen kun je via LOI Campus online hoorcolleges volgen of zelfs live webcolleges.

Studeren vanuit het buitenland

Een thuisstudie van de LOI biedt alle flexibiliteit. Ook vanuit het buitenland studeren is dus heel goed mogelijk! De communicatie met de docent en medestudenten verloopt namelijk gewoon via internet. Ideaal voor wie (tijdelijk) in het buitenland woont of werkt. Houd er wel rekening mee dat eventuele contact- of praktijkdagen alleen in Nederland worden georganiseerd. Bij een aantal opleidingen is het bijwonen van deze dagen verplicht. De data van deze dagen zijn wel ruim van tevoren bekend, zodat je bijwoning kunt inplannen.

Professionele begeleiding
Alle begeleiding die je nodig hebt

Een opleiding volgen doe je niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in het vakgebied van je opleiding, die je van start tot eindstreep begeleiden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.

Studieduur: 30 maanden

Hoeveel tijd kost mijn studie

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de opleiding besteedt. Als gemiddelde kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van de beschikbare tijd en je ervaring kan dit meer of minder zijn. Is het druk op het werk of in je privésituatie, of heb je tijdelijk juist meer tijd te besteden? Geen probleem! De studie past zich aan jou aan.

Langer over de opleiding doen? Geen probleem!

Wil of kun je de opleiding niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een belangrijk verschil met andere opleiders!

Studietijd halveren? Dat kan!

Door het flexibele karakter van de thuisstudies, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Wil je vaart maken en heb je meer tijd per week beschikbaar? De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, dan mag je langer over je studie doen.

Kosten

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 30 x € 65,00
Inschrijfkosten
: € 29,50 (éénmalig)

Het lesgeld is inclusief:

 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten (tot twee keer de aanbevolen studieduur).

Examenkosten

Bij deze cursus moet je een aantal examens afleggen waarbij verschillende examenkosten horen:

Examen doen bij de LOI en de AW Beauty School in Almere

Het totale examengeld voor beide theorie-examens en beide praktijkexamens bedraagt € 656,00.

Basiskennis ondernemerschap

Het onderdeel Basiskennis ondernemerschap wordt afgerond met een officieel examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. De kosten voor dit examen zijn € 169,00.

Verlaag je studiekosten

Er zijn diverse (fiscale) regelingen (voor werknemers en werkgevers) waarmee de netto studiekosten aanzienlijk worden verlaagd.

Studiekosten fiscaal aftrekbaar

Is de opleiding gericht op je (toekomstige) werk? Dan zijn de kosten van je opleiding (les-/collegegeld, examenkosten, studiematerialen) aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Zo vallen de netto studiekosten stukken lager uit. 

Het bedrag dat je terugkrijgt bij een HBO-bacheloropleiding loopt, afhankelijk van je belastingschaal, al gemakkelijk op tot € 1.000,- per jaar. En reken bij een MBO-opleiding of een cursus op ongeveer € 300,- tot ruim € 700,- per jaar. Zo is studeren een stuk voordeliger. Bekijk hieronder uitgebreide rekenvoorbeelden van belastingteruggave.

HBO-bachelor Rechten
Collegegeld p/j € 2.148,00
Examenkosten € 1.068,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 1.108,00 - € 1.468,00*
MBO Apothekersassistent
Collegegeld p/j € 1.046,40
Examenkosten € 708,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 562,00 - € 745,00*
Bewindvoerder
Collegegeld p/j € 990,00
Examenkosten € 149,00
Drempel € 250,00
Jouw voordeel € 332,00 - € 440,00*

*Per jaar, gebaseerd op de belastingschalen voor belastingjaar 2020 (37% of 50%).

Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl
Bekijk hier of er nog meer financiële regelingen van toepassing zijn op deze opleiding

Betaalt de werkgever?

Steeds meer werkgevers zijn bereid de kosten voor een opleiding op zich te nemen. Een opleiding leidt immers tot meer kennis en beter functioneren op de werkvloer. Bovendien geldt er een zeer aantrekkelijke fiscale regeling. Scholingskosten zijn (onder bepaalde voorwaarden) voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar. Betaalt de werkgever? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Extra voordeel voor cursisten

Als cursist van de cursus Eigen beautysalon starten kun je profiteren van exclusieve kortingen op nagelverzorgingsproducten en beauty vakbladen.

Korting op nagelverzorgingsproducten

Bij BeautyXL bestel je extra voordelig je favoriete nagelverzorgingsproducten. BeautyXL is dé totaalleverancier van haar-, hand- en nagelproducten en heeft de volgende merken in haar assortiment: CND, L’Oreal, Wella, Keune, Schwarzkopf en Goldwell. Kijk voor meer informatie op www.beautyxl.nl.

Dankzij een unieke samenwerking met BeautyXL profiteren LOI-cursisten van een flinke korting op diverse A-merken. In de webshop van BeautyXL krijg je maar liefst 10% korting op nagelverzorgingsproducten. Ook na de opleiding profiteer je nog van deze korting! Meer informatie ontvang je tijdens de cursus.

Korting op beauty vakbladen

Dankzij een unieke samenwerking met Beauty Media Group profiteren LOI-cursisten van een flinke korting op een abonnement op de vakbladen Beauty Wellness Magazine en Nail Design Magazine. Blijf op de hoogte van (inter)nationale trends, workshops en evenementen en betaal slechts de helft van de prijs. Een uniek aanbod! Meer informatie ontvang je tijdens de cursus.

Voordelen voor werkgevers

LOI Zakelijk is de ideale partner bij het opleiden van werknemers. Naast het vaste opleidingsaanbod biedt LOI Zakelijk volledig opmaatgemaakte opleidingsprogramma’s op elk niveau. Incompany, via thuisstudie of door middel van klassikaal onderwijs. De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor in te passen in elk werkschema en te combineren met andere bezigheden.

De voordelen:

 • Maatwerk mogelijk voor elke branche, voor elk leerdoel
 • Breed aanbod van o.a. erkende MBO- en HBO-opleidingen
 • Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten

Meer weten over de mogelijkheden? Bel 071 - 545 1234 of stuur een e-mail.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Lesgeld thuisstudie
30 x € 65,00
Studieduur
30 maanden
Diploma
LOI-diploma
Benodigde vooropleiding
Geen
14 dagen vrijblijvend op proef

Het is mogelijk om de opleiding 14 kalenderdagen vrijblijvend uit te proberen. Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Nog dagen! Laatste dag! Tot 24 april
BladCadeau t.w.v. € 50,- bij inschrijving

Schrijf je vóór 24 april in voor deze opleiding en ontvang een tijdschriftenbon van € 50,- voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast.

Meer over deze actie

Vragen? Bel ons.

Telefonische bereikbaarheid
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Wil je liever een afspraak maken?

Maak een afspraak voor een gratis studieadviesgesprek op een dag en tijdstip naar keuze. Kies voor een telefonisch gesprek of voor een adviesgesprek bij ons in Leiderdorp. Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Maak een afspraak