HBO-opleidingen recht en bestuur

Bestuur en Recht is bij uitstek een vakgebied waarin je je altijd kunt blijven ontwikkelen. Lees meer
Mirjam Fiselier

Lid BVC Law en docent

Over dit vakgebied
Bestuur en Recht is bij uitstek een vakgebied waarin je je altijd kunt blijven ontwikkelen. Lees meer
Mirjam Fiselier

Lid BVC Law en docent

HBO-opleidingen

Associate degree (Ad) - programma's

Uitgelicht: HBO-bachelor Rechten - specialisatie Sociaal juridische dienstverlening

Behandelt zowel de juridische als de agogische kant van het vak. NVAO-geaccrediteerde HBO rechten opleiding (specialisatie SJD) inclusief vakliteratuur.

Naar deze opleiding

Volop mogelijkheden in Recht en Bestuur

Het vakgebied Recht en Bestuur is breed en biedt volop mogelijkheden. Zo kun je met een juridische opleiding terecht in het bedrijfsleven, maar ook in de dienstverlening, hulpverlening of bij de overheid. Ontwikkelingen in het juridische vakgebied en de samenleving zorgen continu voor nieuwe regelgeving en nieuwe functies. Bestuur en recht is dan ook bij uitstek een vakgebied waarin je je altijd kunt blijven ontwikkelen.

LOI Hogeschool biedt verschillende HBO-bacheloropleidingen binnen het vakgebied Recht en Bestuur. Daarnaast heb je een ruime keuze uit Associate degrees en korte HBO-programma’s. Alle opleidingen sluiten nauw aan op de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en vrijwel alle opleidingen zijn naar keuze thuis of klassikaal te volgen! Met een HBO-diploma van LOI Hogeschool maak je straks mooie carrièrestappen in dit vakgebied met tal van doorgroeimogelijkheden.

ITKMinisterie OCW  Associatie voor praktijkexamens

Flexibel studeren bij de LOI

Een druk leven vraagt om een opleiding die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Daarom studeer je bij de LOI altijd op de meest flexibele manier. Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal+, met iedere drie weken een bijeenkomst (op locatie of online via virtual classrooms). Ontdek hoe het werkt.

Inspiratie

"Ik vind het persoonlijke contact heel belangrijk"

Interview met Sylvia Jansen, docent HBO Rechten.

“Ik ben altijd aan het leren”

Interview met Renée Damstra, student HBO Rechten.

De juridische sector gaat digitaal

Studenten en professionals over ‘het nieuwe normaal’

Advies en contact

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Service en contact