grafische vormgeving en multimedia

We leven in een visuele wereld. Geen wonder dat er volop carrièrekansen zijn als je verstand hebt van multimedia en design. Lees meer
Geertje van den Heuvel-Boeren

Student

Over dit vakgebied
We leven in een visuele wereld. Geen wonder dat er volop carrièrekansen zijn als je verstand hebt van multimedia en design. Lees meer
Geertje van den Heuvel-Boeren

Student

HBO-opleidingen

HBO-bacheloropleidingen
Associate degree (Ad) - programma's
Korte HBO-programma's

Uitgelicht: HBO-bachelor Communication and multimedia design

Ambieer je een uitdagende, creatieve functie in communicatie en media design? Behaal het door de overheid erkende HBO-bachelorgetuigschrift CMD.

Naar deze opleiding

Dynamisch vakgebied met creatieve carrièreperspectieven

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat geldt nu sterker dan ooit met de talloze Instastories, YouTube filmpjes en Netflix-trailers die dagelijks voorbijkomen. We leven in een visuele wereld. Geen wonder dat er volop carrièrekansen zijn in dit dynamische vakgebied als je verstand hebt van multimedia en design. Zeker als je je weet te onderscheiden met je creatieve en technische vaardigheden.

LOI Hogeschool biedt een volledige HBO-bachelor, Associate degree en korte, gerichte HBO-programma’s. Je hebt volop keuze uit opleidingen om de competenties op te doen of aan te scherpen waar de markt om vraagt. De opleidingen zijn veelzijdig en actueel én vrijwel allemaal naar keuze thuis of klassikaal te volgen! Met een HBO-diploma kun je terecht in diverse functies, van appdesigner tot grafisch ontwerper en van content manager tot mediaconsultant. 

ITKMinisterie OCW

Inspiratie

”Ik wil mijn kansen op de arbeidsmarkt vergroten”

Interview met Geertje van den Heuvel-Boeren, studente HBO Grafisch ontwerpen.

“Ik wil mezelf verder ontwikkelen via deze studie”

Interview met Rick de Jong, student Associate degree Media design.

"Ik daag studenten uit om kritisch te denken"

Interview met Anne-Marie Curvelier, docent HBO Communication and Multimedia Design.

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .