mode en styling

"Het is geweldig om je eigen stijl te ontwikkelen"
Nancy Koornwinder

Kleurenspecialist, stylist en docent bij de LOI

"Het is geweldig om je eigen stijl te ontwikkelen"
Nancy Koornwinder

Kleurenspecialist, stylist en docent bij de LOI

Wat je creëert met je eigen handen, is altijd bijzonder

Iedere tijd kent weer zijn eigen trends, modekleuren en stijlen. Grote lijnen die je terug ziet in kleding, interieur, muziek en film en korte, heftige trends in bijvoorbeeld een opvallende modekleur. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn met mode en styling en lijkt het je interessant om je eigen stijl te ontwikkelen? Kies dan voor een inspirerende LOI-cursus in Mode en Styling!

Leer bijvoorbeeld zelf unieke kledingstukken ontwerpen en naaien of de mooiste en meest originele sieraden maken die perfect passen bij je garderobe. Ben je weg van de handwerktrend of wil je je verdiepen in kleuren en kleurtypes? Ook dan heeft de LOI de cursus voor jou! Maak je keuze en start direct.

  • Vaak inclusief materialen en online instructiefilmpjes
  • Stap voor stap lesmateriaal met veel voorbeelden
  • Begeleiding door enthousiaste en ervaren docenten.

Kies je opleiding

Geen opleidingen in overzicht

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen