Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Toon 0 resultaten

Tot 28 juni BladCadeau-actie

Ontvang nu een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v € 50,-

Schrijf je nu in en ontvang een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je keuze uit ruim 70 tijdschriftabonnementen, zoals LINDA., delicious, Donald Duck en Kijk. Met BladCadeau kun je eenvoudig online een tijdschriftabonnement kiezen en activeren. Daarna wordt het tijdschrift van je keuze een tijd lang bij je thuis bezorgd. Zo kun je naast je studie ook even heerlijk ontspannen met je favoriete tijdschrift!

Bij MBO-opleidingen, cursussen en korte programma’s

Je ontvangt BladCadeau onder andere bij inschrijving voor MBO-opleidingenberoepsgerichte cursussen en hobbycursussen, korte HBO-programma’s en MBO-programma’s. Ook als er voor de opleiding een korting geldt. Het tijdschriftabonnement van BladCadeau stopt na afloop automatisch. Je zit nergens aan vast. Wacht dus niet langer, schrijf je nu in en profiteer van deze aantrekkelijke actie.

Tijdschriften

Actievoorwaarden BladCadeau-actie

 • De BladCadeau-actie geldt bij inschrijving in de periode van 31 mei t/m 27 juni 2019.
 • De actie geldt voor zowel de thuisstudie als klassikale opleidingen van de LOI; opleidingen die in totaal minder dan € 200,- bedragen en de cursussen van LOI Kidzz zijn uitgesloten van deze actie evenals de volledige HBO-bachelors, post-bachelors, masteropleidingen en Associate degrees waarop de ASUS Chromebook-actie van toepassing is. Ook opleidingen met subsidie vanuit de overheid zij uitgesloten van deze actie.
 • Voor thuisstudies geldt dat de aanvangsdatum van de gekozen opleiding vóór 5 juli 2019 moet liggen; voor klassikale opleidingen geldt de eerstvolgende startdatum die bij de opleiding wordt vermeld.
 • De LOI behoudt zich het recht voor een in waarde vergelijkbaar actie-premium aan te bieden, indien een klassikale opleiding op een latere dan de aangegeven datum gestart moet worden.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties van de LOI m.u.v. kortingen die bij de opleidingen staan vermeld.
 • De actie is niet geldig voor inschrijvingen vanuit het buitenland.
 • Het (eerste) lesgeld dient uiterlijk 21 dagen na ontvangst van (het eerste deel van) de opleiding door de LOI ontvangen te zijn.
 • Bij het (eerste) lesmateriaal zit een formulier waarmee het BladCadeau kan worden aangevraagd.
 • Het Bladcadeau wordt na ontvangst van het eerste lesgeld en het formulier verzonden naar het huisadres van de cursist/student (alleen in Nederland).
 • Maximaal één Bladcadeau per persoon, twee per huishouden, zolang de voorraad strekt.
 • De collectie van het Bladcadeau wisselt. Kijk voor gebruik, voorwaarden en de actuele en complete collectie van het BladCadeau op www.bladcadeau.nl