Toon 0 resultaten

Tot 13 december BladCadeau-actie

Nog dagen!

Laatste dag!

Nu verlengd!

Ontvang nu een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v € 50,-

Schrijf je nu in en ontvang een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je keuze uit ruim 70 tijdschriftabonnementen, zoals LINDA., delicious, Donald Duck en Kijk. Met BladCadeau kun je eenvoudig online een tijdschriftabonnement kiezen en activeren. Daarna wordt het tijdschrift van je keuze een tijd lang bij je thuis bezorgd. Zo kun je naast je studie ook even heerlijk ontspannen met je favoriete tijdschrift!

Bij beroepsgerichte cursussen en korte programma’s

Je ontvangt BladCadeau onder andere bij inschrijving voor de korte HBO-programma’s, korte MBO-programma's en beroepsgerichte cursussen. Ook als er voor de opleiding een korting geldt. Het tijdschriftabonnement van BladCadeau stopt na afloop automatisch. Je zit nergens aan vast. Wacht dus niet langer, schrijf je nu in en profiteer van deze aantrekkelijke actie.

Tijdschriften

Nog dagen!

Laatste dag!

Nu verlengd!

Actievoorwaarden BladCadeau-actie

 • De BladCadeau-actie geldt bij inschrijving in de periode van 15 november t/m 12 december 2019.
 • De actie geldt voor zowel de thuisstudie als klassikale opleidingen van de LOI; opleidingen die in totaal minder dan € 200,- bedragen en de cursussen van LOI Kidzz zijn uitgesloten van deze actie evenals de volledige MBO-opleidingen, de volledige HBO-bachelors, masteropleidingen en Associate degrees waarop de ASUS Chromebook-actie van toepassing is. Ook opleidingen met subsidie vanuit de overheid zij uitgesloten van deze actie.
 • Voor thuisstudies geldt dat de aanvangsdatum van de gekozen opleiding vóór 20 december moet liggen; voor klassikale opleidingen geldt de eerstvolgende startdatum die bij de opleiding wordt vermeld.
 • De LOI behoudt zich het recht voor een in waarde vergelijkbaar actie-premium aan te bieden, indien een klassikale opleiding op een latere dan de aangegeven datum gestart moet worden.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties van de LOI m.u.v. kortingen die bij de opleidingen staan vermeld.
 • De actie is niet geldig voor inschrijvingen vanuit het buitenland.
 • Het (eerste) lesgeld dient uiterlijk 21 dagen na ontvangst van (het eerste deel van) de opleiding door de LOI ontvangen te zijn.
 • Bij het (eerste) lesmateriaal zit een formulier waarmee het BladCadeau kan worden aangevraagd.
 • Het Bladcadeau wordt na ontvangst van het eerste lesgeld en het formulier verzonden naar het huisadres van de cursist/student (alleen in Nederland).
 • Maximaal één Bladcadeau per persoon, twee per huishouden, zolang de voorraad strekt.
 • De collectie van het Bladcadeau wisselt. Kijk voor gebruik, voorwaarden en de actuele en complete collectie van het BladCadeau op www.bladcadeau.nl

Flinke korting op het lesgeld

Tijdelijk krijg je bovendien tot wel 35% korting op meer dan 250 opleidingen, waaronder diverse beroepsgerichte cursussen en taalcursussen. Voor alle volledige, thuisstudie MBO-opleidingen geldt een korting van 20%. De kortingen worden vermeld bij de opleidingen op onze website.