Toon 0 resultaten

opleidingen vertaler

Perfect voorbereid op de beroepspraktijk
Perfect voorbereid op de beroepspraktijk

Wil je graag werken met je favoriete taal? De Vertaalopleidingen van LOI Hogeschool zijn geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen en bereiden je perfect voor op een carrière als vertaler. Ook als je al vertaler bent en je wilt bijscholen of specialiseren en je verplichte PE-punten wilt halen (categorie A t/m D), heeft de LOI de opleiding voor jou. Zo haal je in slechts twee maanden het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar.

Kies je opleiding

ASUS Chromebook- en BladCadeau-actie

Schrijf je in en profiteer nog van aantrekkelijke acties. Zoals onze ASUS Chromebook-actie bij de volledige MBO-opleidingen, HBO-bachelors en masteropleiding, alle Associate degrees en diverse korte HBO-programma’s. Bij alle overige opleidingen ontvang je een tijdschriftenbon van BladCadeau t.w.v. € 50,-. Bovendien krijg je tijdelijk tot wel 35% korting op meer dan 250 opleidingen en cursussen. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in.

Bekijk alle acties

ASUS Chromebook c423

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen