Toon 0 resultaten

opleidingen vertaler

Perfect voorbereid op de beroepspraktijk
Perfect voorbereid op de beroepspraktijk

Wil je graag werken met je favoriete taal? De Vertaalopleidingen van LOI Hogeschool zijn geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen en bereiden je perfect voor op een carrière als vertaler. Ook als je al vertaler bent en je wilt bijscholen of specialiseren en je verplichte PE-punten wilt halen (categorie A t/m D), heeft de LOI de opleiding voor jou. Zo haal je in slechts twee maanden het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar.

Kies je opleiding

Aantrekkelijke acties

Schrijf je in vóór 13 november en profiteer nog van onze aantrekkelijke Lenovo Chromebook-actie bij alle volledige MBO-opleidingen en ontvang een tijdschriftenbon van BladCadeau bij alle overige opleidingen. Bovendien krijg je tijdelijk tot wel 35% korting op meer dan 250 opleidingen en cursussen. Kies dus nu je opleiding en schrijf je snel in.

Meer over deze acties

Lenovo Chromebook

Nog dagen!

Laatste dag!

Tot 13 nov.

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen