opleidingen vertaler

Perfect voorbereid op de beroepspraktijk
Perfect voorbereid op de beroepspraktijk

Wil je graag werken met je favoriete taal? De Vertaalopleidingen van LOI Hogeschool zijn geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen en bereiden je perfect voor op een carrière als vertaler. Ook als je al vertaler bent en je wilt bijscholen of specialiseren en je verplichte PE-punten wilt halen (categorie A t/m D), heeft de LOI de opleiding voor jou. Zo haal je in slechts één maand het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar.

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Meer over het STAP-budget

STAP-budget

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen