MBO Verpleegkundige

Vakgebied

MBO Verpleegkundige
Nieuw

Klassikale MBO-4 opleiding tot Verpleegkundige binnen alle branches van de verpleging. Flexibel en inclusief lesmateriaal en loopbaanbegeleiding.

Nog dagen! Laatste dag! Tot 2 april
Met pakket Timemanagement

Schrijf je nu in en je ontvangt een pakket Timemanagement. Daarmee leer je zowel zakelijk als privé beter omgaan met je tijd. Het resultaat? Je krijgt meer gedaan in minder tijd. Dat levert je dus pure tijdwinst op! In enkele concrete stappen werk je toe naar meer efficiency en een betere balans tussen werk en privé. En dat komt ook bij het volgen van een opleiding goed van pas.

Bij dit pakket ontvang je alleen lesmateriaal. Dit is speciaal ontwikkeld om zelfstandig mee te werken. Begeleiding en een online leeromgeving zijn niet nodig.

Meer over deze actie

Online open avond op dinsdag 30 maart

Tijdens de online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook krijg je informatie over de MBO- en HBO-opleidingen en de beroepsgerichte opleidingen.

Daarnaast is er alle gelegenheid om via chat vragen te stellen en je telefonisch persoonlijk te laten adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan