Kosteloos studeren met het STAP-budget

 

Ruim 300 opleidingen geheel kosteloos te volgen

Studeren is nu nog aantrekkelijker! Want met het STAP-budget voor scholing en ontwikkeling kun je ruim 300 LOI-opleidingen geheel kosteloos volgen*. Deze subsidieregeling is bedoeld voor iedere werkende en werkzoekende die zijn positie op de arbeidsmarkt wil versterken. Het budget is beperkt en op is op. Wacht dus niet te lang en schrijf je vandaag nog in! Je vindt alle informatie en de voorwaarden via de onderstaande button.

*De subsidie geldt alleen voor de opleidings- en examenkosten die je aan de LOI betaalt. Bij sommige opleidingen leg je één of meer examens af bij een externe examenorganisatie. Voor deze externe examenkosten kun je geen STAP-budget aanvragen.

Meer over het STAP-budget

HBO-opleidingen

Korte HBO-programma's
Toon meer (112)

MBO-opleidingen

Cursussen

Beroepsgerichte cursussen
Toon meer (185)

Niet gevonden wat je zocht?

Naast de opleidingen op deze pagina zijn er ook nog eens ruim 300 opleidingen te volgen met maximaal € 1.000,- STAP-subsidie. Zo profiteer je ook bij die opleidingen van aanzienlijk lagere studiekosten.

Opleidingen met subsidie

Studiegids en advies

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. Heb je behoefte aan een gesprek met een van onze studieadviseurs? Vraag dan gratis een studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Liever meteen contact? Bel dan .

Service en contact