Toon 0 resultaten

Hieronder vind je de routebeschrijvingen voor het kantoorgebouw van de LOI en van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl. Deze twee locaties bevinden zich dicht bij elkaar en maken gebruik van dezelfde parkeer- en stallingsfaciliteiten. De oprit bevindt zich aan de Leidsedreef 2, 2352 BA, Leiderdorp. Zie ook het kaartje .

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren. Door cookies te accepteren kun je verder op deze pagina.

Per openbaar vervoer

Plan mijn OV-reis

Reis je met het openbaar vervoer? Dan verwijzen wij je graag naar www.9292.nl voor een advies van deur tot deur.

Per openbaar vervoer en OV-fiets

Neem vanaf het station Leiden Centraal de OV-fiets om in 10-15 minuten naar de LOI te fietsen. Ga vanaf de voorkant van het station (Centrumzijde) naar links en ga aan het einde van de weg naar rechts (Willem de Zwijgerlaan). Fiets door tot je rechts voor je het LOI-gebouw ziet, met het LOI-logo op het dak. Ga rechtsaf (naar beneden) en zet je fiets in de stalling op het LOI-parkeerterrein. De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het LOI-parkeerterrein.

Routebeschrijving OV-fiets

Per auto

Kom je uit de richting Amsterdam?

Neem dan de snelweg Amsterdam-Rotterdam (A4), kies vervolgens de afslag Hoogmade (nr. 6), ga rechts en neem op de rotonde de eerste afslag richting Leiderdorp. Neem ook bij de tweede rotonde de eerste afslag richting Leiden, Oud Ade, Rijpwetering. Volg de weg tot de volgende rotonde en neem de derde afslag de Baanderij, Leiden Oegstgeest. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor, tot de verkeerslichten waar je linksaf slaat (Engelendaal). Je ziet het LOI-gebouw, met het LOI-logo op het dak, aan je rechterhand. Ga bij het eerste stoplicht rechtsaf. Rijd door tot aan de T-kruising, ga rechtsaf, de eerste weer rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein van de LOI. De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het LOI-parkeerterrein.

Kom je uit de richting Den Haag (via Wassenaar)?

Neem de snelweg Den Haag-Amsterdam (A44) en kies afslag 8 Leiden en ga rechtsaf naar de Plesmanlaan / N206, richting Leiden centrum. Na de spoorweg onderdoorgang, ga je bij de verkeerslichten linksaf richting Leiderdorp. Na de verkeerstunnel rijd je door tot bij een T-kruising. Ga hier rechtsaf (Willem de Zwijgerlaan) richting Leiderdorp. Na ongeveer 3 km rechtdoor, rijd je over een brug vanwaar je het LOI-gebouw, met het LOI-logo op het dak, rechts al kunt zien liggen. Neem de eerste afslag rechts, ga daarna nog eens rechts, rijd door tot aan de T-kruising, ga rechtsaf, de eerste weer rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein van de LOI. De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het LOI-parkeerterrein.

Kom je uit de richting Rotterdam?

Neem de snelweg Rotterdam-Amsterdam (A4), volg na ongeveer 10 km de twee rechterrijstroken en neem afrit 7 naar de N206 richting Zoeterwoude-dorp / Leiden. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor E19. Volg de middelste rijstrook om rechts aan te houden bij de splitsing, verder te gaan op de Afslag 6a richting Zoeterwoude-Rijndijk / Leiden-Oost / N11. Sla linksaf naar de N11 en volg de richting Leiden-Oost. Volg de Willem vd Madeweg en ga aan het einde naar links (Hoge Rijndijk). Ga vervolgens rechtsaf richting Leiderdorp (Persant Snoepweg) en ga bij het eerste stoplicht linksaf (Van der Valk Bouwmanweg). Rijd bij de kruising rechts/rechtdoor langs het water. Voor je zie je eerst Leen Bakker en Praxis en vervolgens het LOI-gebouw, met het LOI-logo op het dak. Ga voor het viaduct naar rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein van de LOI. De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het LOI-parkeerterrein.

Kom je uit de richting Alphen a/d Rijn?

Neem de N11 richting Leiden, volg de richting Leiden-Oost. Volg de Willem vd Madeweg en ga aan het einde naar links (Hoge Rijndijk). Ga vervolgens rechtsaf richting Leiderdorp (Persant Snoepweg) en ga bij het eerste stoplicht linksaf (Van der Valk Bouwmanweg). Rijd bij de kruising rechts/rechtdoor langs het water. Voor je zie je eerst Leen Bakker en Praxis en vervolgens het LOI-gebouw, met het LOI-logo op het dak. Ga voor het viaduct naar rechts. Aan je rechterhand bevindt zich het parkeerterrein van de LOI. De ingang van Lokalen- en Examencentrum AandeZijl bevindt zich aan de kant van het water. Volg de borden 'AandeZijl' op het LOI-parkeerterrein.