Toon 0 resultaten

De LOI als werkgever

Werken bij een van de bekendste opleiders van Nederland

De LOI is een middelgrote organisatie waarbij je in verschillende functies aan de slag kunt. Binnen onze organisatie zijn vele disciplines vertegenwoordigd, uiteenlopend van IT tot Sales en van Beleid tot Studiebegeleiding. Daarnaast hebben we een groot netwerk van freelance docenten die de lessen verzorgen en studenten begeleiden bij hun opleiding, tijdens een stage en afstudeerfase. Samen zorgen we ervoor dat jaarlijks ongeveer 100.000 Nederlanders nieuwe kennis opdoen en doorgroeien in hun vakgebied.

Wie we zijn

Het begon met één schriftelijke cursus boekhouden vanuit een zolderkamer in Leiden. De LOI werd opgericht en de allereerste thuisstudie van Nederland was een feit. Sindsdien is er veel veranderd. Niet alleen vanwege de komst van nieuwe technieken zoals internet en de voordelen die dat met zich meebracht, maar ook wat betreft ons aanbod. Waar velen vroeger bij ons een hobbycursus volgden, weten mensen ons nu vooral te vinden vanwege het brede aanbod van beroepsgerichte opleidingen, onze hogeschool met geaccrediteerde HBO-bachelors en ons MBO College met erkende MBO-opleidingen in alle vakgebieden. De LOI is hierdoor een van de grootste en bekendste opleiders van Nederland.

Wat we doen

Elke dag werken we met hart en ziel aan de ontwikkeling en kwaliteit van onze opleidingen. Nog steeds vanuit één vestiging, maar nu een stuk groter dan waar het ooit begon. We onderhouden contacten met docenten, helpen studenten, overleggen met het bedrijfsleven, externe exameninstanties en de overheid. We organiseren de klassikale bijeenkomsten op locaties door heel Nederland, regelen de bezorging van vele pakketten lesmateriaal, faciliteren de online leeromgeving voor onze studenten en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat onze studenten de juiste kennis opdoen en door kunnen groeien in hun carrière. 

Een professionele organisatie

De LOI heeft een open, informele bedrijfscultuur met haar blik gericht op de toekomst. Medewerkers krijgen eigen verantwoordelijkheden, de ruimte om initiatieven te nemen en zich te ontwikkelen. De combinatie van een professionele, ambitieuze organisatie en een prettige, informele sfeer zorgt ervoor dat medewerkers zich snel thuis en gewaardeerd voelen binnen het bedrijf.

Maximale flexibiliteit

Flexibiliteit vinden wij heel belangrijk. Niet alleen voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Zo bieden we onze studenten een flexibele manier van studeren die goed te combineren is met een baan en gezin. Ook binnen onze organisatie bestaan, waar de functie het toelaat, veel mogelijkheden om je werk flexibel in te richten. Want een goede balans tussen werk en privé, daar is iedereen bij gebaat. 

Interesse? Bekijk onze vacatures

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Kijk nu of jij onze organisatie kan komen versterken! Heb je interesse in een van onze functies? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Functies bij de LOI Freelance functies