Toon 0 resultaten

Freelance Docent Afstandsonderwijs Tuinarchitectuur met Vectorworks

Vakgebied

Cultuur en Maatschappij

Opleidingsniveau

Mbo

Solliciteer

Ben jij een ervaren tuinarchitect en lijkt het je leuk om je kennis aan anderen over te dragen? Voor onze tuinontwerp cursussen via afstandsonderwijs zoeken wij per direct een enthousiaste en betrokken freelance docent voor de modules 'Digitaal Tekenen', 'Kleine achtertuin' en 'Openbaar groen'.

De functie

In deze freelancefunctie ben je verantwoordelijk voor het op afstand begeleiden van studenten van onze opleidingen tuinontwerp. Je corrigeert en beoordeelt inzendopdrachten van studenten en beantwoordt vakinhoudelijke vragen die studenten stellen. De begeleiding verloopt snel en gemakkelijk via de online leeromgeving. 

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van tuinontwerp.
  • Je hebt ruime en actuele werkervaring als tuinarchitecten het programma Vectorworks. 
  • Je hebt didactische/onderwijskundige ervaring. 
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen en kunt studenten op afstand motiveren. 
  • Je bent nauwkeurig en hebt ervaring met werken met deadlines. 

Ons aanbod

Wij bieden je een verantwoordelijke en deels zelfstandige freelancepositie in een professionele organisatie. Geen vast dienstverband, wel een hechte samenwerkingsrelatie met een wederzijdse loyaliteit. We betrekken je graag bij ons product en zien ‘onze’ freelancers echt als onderdeel van de organisatie. Je kunt vanuit huis werken en bepaalt zelf de tijden waarop je de taken uitvoert. Voor een optimale begeleiding van studenten is het wel van belang dat de beantwoording van vragen en het corrigeren van opdrachten binnen de gestelde termijnen geschiedt. 

Interesse? Reageer nu!

Herken je jezelf in dit profiel en word je enthousiast van deze functie? Upload dan zo snel mogelijk je motivatie en je cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Team Recruitment Freelancers via recruitmentfreelancers@online-education.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer