Toon 0 resultaten

Ontwikkelaar/beoordelaar onderwijs HBO-bachelor Longfunctieanalist

Vakgebied

Gezondheidszorg en Welzijn

Solliciteer

Jaarlijks volgen 100.000 cursisten en studenten een opleiding bij de LOI (op afstand of klassikaal). Voor onze HBO-bacheloropleiding Longfunctieanalist zoeken wij per direct enthousiaste en betrokken ontwikkelaars en beoordelaars voor het herzien van onderwijsmateriaal.

De functie

In deze functie houd je je bezig met het ontwikkelen en/of beoordelen van een curriculum, leer- en toetsplannen, lesmateriaal, lessenplannen en praktijk gerelateerde instructies. Het eindproduct is een voor de student duidelijke en inhoudelijk juiste module, inclusief bijbehorende oefeningen en examenvoorbereiding.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in het betreffende vakgebied.
  • Je hebt ruime en actuele werkervaring als longarts, arts in opleiding (AIO), klinisch epidemioloog, Physician Assistent longgeneeskunde (PA of longfunctieanalist.
  • Je hebt didactische/onderwijskundige ervaring.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen/beoordelen van onderwijsmateriaal.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen.
  • Je bent nauwkeurig en hebt ervaring met werken met deadlines.

Ons aanbod

We bieden je een flexibele freelancefunctie die goed te combineren is met een andere baan. Voor de taken die je verricht ontvang je een passende vergoeding.

Interesse? Reageer nu!

Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in dit profiel? Upload dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en je cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op via vacatures@loi.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer