webdesign opleidingen

Professioneel aan de slag met dat wat je ècht leuk vindt!
Professioneel aan de slag met dat wat je ècht leuk vindt!

Een goede webdesigner maakt gebruiksvriendelijke webpagina´s en kan, naast vormgeven, vaak ook programmeren. Word ook zo'n allround webdesigner en kies voor een thuisstudie of klassikale opleiding van de LOI. Met onderstaande LOI webdesign opleidingen leer je in korte tijd bijvoorbeeld werken met HTML en Cascading Style Sheets (CSS). Welk niveau je ook zoekt, de LOI heeft zeker een opleiding die bij je past!

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Meer over het STAP-budget

STAP-budget

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen