Heb je de open avond gemist? Tot woensdag 19 april kun je op deze pagina nog eens rustig alle video’s met presentaties terugkijken. Je vindt hier tal van inspirerende video’s over onder meer LOI Klassikaal+, de verschillende niveaus en de vakgebieden Gezondheidszorg, ICT en Onderwijs en Pedagogiek. Bekijk de video’s die jij interessant vindt.

Wil je graag deelnemen aan de volgende online open dag? Houd deze pagina goed in de gaten, om je aan te melden!

LOI Hogeschool

LOI Hogeschool is dé keuze als je verzekerd wilt zijn van goed onderwijs, van korte programma’s tot volledige bachelors. Bekijk de video en kom alles te weten over LOI Hogeschool.

LOI MBO College

Een MBO-opleiding volgen naast je baan? Het kán! Van kort MBO tot volledig MBO op niveau 2, 3 en 4. Meer weten over LOI MBO College? Bekijk dan de video.


Beroepsgerichte opleidingen

De LOI biedt beroepscursussen in ruim 30 vakgebieden. Je volgt een opleiding naast je baan, en  krijgt altijd begeleiding van de beste docenten. Hoe dit werkt? Bekijk de video.

LOI Klassikaal+

LOI Klassikaal+ is de nieuwste, meest flexibele manier van klassikaal studeren. Meer weten over flexibel studeren in de klas + thuis via virtual classrooms? Bekijk dan de video.


ICT

Wist je dat de LOI een van de grootste aanbieders van ICT-opleidingen en specialisaties in Nederland is? Bekijk de video en kom o.a. alles te weten over de trends in het werkveld.

Gezondheidszorg

De zorg staat te springen om goed opgeleide krachten. Wil jij ook aan de slag in dit vakgebied waarin je écht iets voor mensen kunt betekenen? Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden.


Onderwijs en Pedagogiek

Er zijn eindeloos veel perspectieven in Onderwijs en Pedagogiek. In deze video kom je alles te weten over dit enorm brede vakgebied en ons opleidingsaanbod.

Financieel en Administratie

De financieel-administratieve branche is sterk in ontwikkeling en biedt veel kansen. Ook in deze tijd! Bekijk de video en ontdek waar jouw mogelijkheden liggen.


Management en Leidinggeven

Hét vakgebied voor professionals met ambitie. Wat wordt er van de hedendaagse manager gevraagd? En hoe kun jij die competenties ontwikkelen?

Psychologie en Welzijn

Heb je interesse in mensen en wat hen beweegt? Ben je betrokken en wil je mensen helpen en ondersteunen? In deze video ontdek je alles over de mogelijkheden in dit boeiende en brede vakgebied.

Grafische vormgeving en multimedia

De grafische sector is allesbehalve saai. In een markt die continu in beweging is, zijn er volop kansen voor vormgevers en multimedia designers. Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden.


LOI Zakelijk

Wendbaarheid is belangrijker dan ooit. Blijven leren. Maar dan wel op een manier die rekening houdt met werknemer én werkgever. Ontdek de mogelijkheden.

Zo werkt studeren in de praktijk

In deze video vertellen LOI-studenten Pien en Rico over hun ervaringen en hun keuze voor thuis of klassikaal studeren. Wat past bij jou?

LOI Campus

Benieuwd naar de online leeromgeving? Bekijk dan de video over LOI Campus zodat je alvast de basiskennis hebt om te kunnen starten met je opleiding.

Studieadviesgesprek aanvragen

Wil je een telefonisch adviesgesprek met een van onze studieadviseurs op een moment dat jou uitkomt? Plan een gesprek via de button. Liever meteen contact? Bel 071 - 545 1234 op maandag t/m vrijdag (9.00-18.00 uur).

Gesprek aanvragen

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Meer over het STAP-budget

STAP-budget

Vind je opleiding in 4 stappen

Ben je er toch nog niet uit welke opleiding nu écht bij jou en je ambitie past? Je ontdekt het in 4 stappen met de slimme studiekeuzetool.

Vind je opleiding in 4 stappen!