Toon 0 resultaten

Ruim 84% van de MBO’ers tevreden tot zeer tevreden over de LOI

MBO-studenten zijn erg te spreken over hun MBO-opleiding bij de LOI. Uit recent onderzoek blijkt dat meer dan 84% van de MBO-studenten tevreden tot zeer tevreden is. Studenten zijn vooral enthousiast over de inhoud van het lesmateriaal, de garantie dat het diploma erkend is en door werkgevers gewaardeerd wordt, de grote studieflexibiliteit en de goede begeleiding.

Grote flexibiliteit en kwaliteit

Studenten vinden het fijn om zelf hun studietijd in te delen. Zij geven aan dat een MBO-opleiding hierdoor goed te volgen is naast een baan én goed gewaardeerd wordt op de arbeidsmarkt. “Ik ervaar het als een prettige manier van studeren, met voldoende kwaliteit en faciliteiten. Vooral voor mensen die een MBO-opleiding naast privé en werk willen doen, is het goed te combineren.” “Ik kan studeren in mijn eigen tempo en zelf kiezen in welke volgorde ik de onderwerpen wil bestuderen.” “Ik ben er alleen maar positief over! Nu ook dankzij de LOI een jaarcontract gekregen bij de apotheek.”

Redenen om te kiezen voor de LOI

Als reden om een MBO-opleiding te volgen bij de LOI wordt vooral genoemd: de studievrijheid, de mogelijkheid om op elk gewenst moment te starten met een opleiding, de kwaliteit van de opleidingen en de professionele begeleiding. “Ik krijg hulp op maat en kan leren op de manier die het beste bij mij past. Dit is mij prima bevallen”. “Bij de LOI kan ik een volledig erkende opleiding doen, waar ik wat aan heb in de toekomst.”

Geen studieseizoen, starten kan direct

Bij de LOI ben je niet gebonden aan een studieseizoen. Je kunt direct starten. Kies uit volledig erkende MBO-opleidingen of korte MBO programma's in verschillende vakgebieden en schrijf je nu in.