Toon 0 resultaten

De nieuwste manier van leren: LOI StudyBot

Helaas LOI StudyBot was een 1 aprilgrap

Een StudyBot waarmee je binnen één week je diploma haalt? Dat is helaas te mooi om waar te zijn… Zoals sommigen van jullie al dachten, was dit een 1 aprilgrap! Hoewel LOI StudyBot niet je diploma in een week voor je kan halen, hebben we wel leuk nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in AI-tools: de nieuwe cursus 'AI voor beginners'. 

In deze AI-cursus maak je kennis met de principes van AI en leer je verschillende tools, zoals ChatGPT, kennen en gebruiken. Deze cursus is dus perfect om je te verdiepen in de wereld van AI. En wie weet ontwikkel je op een dag wel je eigen StudyBot! Meer weten? Check dan snel de opleiding AI voor beginners.

Daarom kies je voor de cursus AI voor beginners

  • Praktische cursus, meteen zelf aan de slag.
  • Inclusief digitaal lesmateriaal, geen extra kosten.
  • Begeleiding door ervaren professionals.

Cursus AI voor beginners

LOI StudyBot: Haal in één week je diploma

Droom je er ook van om je diploma te halen zonder er moeite voor te hoeven doen? Met de nieuwste AI-tool van LOI kan die droom werkelijkheid worden! Maak kennis met LOI StudyBot: Een robot die voor jou studeert.

afbeelding_robot_AI_gegereneerd

Over LOI StudyBot

LOI StudyBot is een nieuwe AI-tool ontworpen om het studeren een stuk makkelijker te maken. Het doel? Binnen één week een waardevol diploma waar je trots op kunt zijn! Met LOI StudyBot benut je de kracht van kunstmatige intelligentie om je leercurve te versnellen. Zo werkt het: De bot studeert voor jou, vat de belangrijkste punten van de leerstof samen, legt complexe concepten uit in begrijpelijke taal en optimaliseert de studietijd.

LOI StudyBot is vanaf 2 april beschikbaar via de online leeromgeving.


De beelden zijn gegenereerd door AI. Prompt: a photorealistic cute white robot, studying at a desk with small piles of books and papers, sitting on a chair. The book is titled "Exam", the background is white. The robot seems content.