Toon 0 resultaten

Interview met student Maria Anna van der Helm

“Het studeren bij LOI Hogeschool bevalt me prima”

Maria Anna begon anderhalf jaar geleden met haar studie AA-Accountant. Ze werkt vier dagen per week bij Berk Accountants en Belastingadviseurs en heeft een gezin. Maria Anna: ”Op dit moment werk ik als opdrachtleider, de ene keer zelfstandig, dan weer in een team. Ik stel jaarrekeningen samen voor bedrijven en voer controles uit. Mijn werk is tevens mijn praktijkopleidingsplaats. In mijn opleidingsplan staan naast eerdergenoemde werkzaamheden ook adviesvaardigheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan advies bij fusies of belastingtechnische vragen. Ik werk nu tien jaar op dit accountantskantoor en heb HBO Accountancy gestudeerd en een avondopleiding Financial controller gedaan.

Kennistest als examentraining

Ik volg de studie AA-Accountant omdat ik in de toekomst wil doorgroeien naar een functie als junior manager. Twee vakken heb ik al in één keer gehaald: LAC I en Externe verslaggeving. Wat wellicht heeft geholpen, is dat ik mijn kennis heb getoetst aan de hand van de kennistest. Normaal gesproken gebruik je die voordat je aan een hoofdstuk begint, om te kijken of je de stof al kent en het hoofdstuk dus kunt overslaan. Ik heb de opdrachten echter gebruikt als examentraining. Erg handig en leuk.

Prima studeren bij LOI Hogeschool

Ik koos voor een studie van LOI Hogeschool, omdat de LOI goed bekendstaat. Bovendien had ik geen zin en tijd om naar school te gaan. Nu kan ik studeren wanneer ik maar wil. Ik maak zelf een planning en daar houd ik me ook aan. Het contact met mijn docent is goed. Ik kan altijd met vragen bij hem terecht en krijg dan ook weer snel antwoord. Kortom: het studeren bij LOI Hogeschool bevalt me prima!”

 

LOI Hogeschool: van korte programma’s tot volledige bachelors

LOI Hogeschool is dé keuze als je verzekerd wilt zijn van goed onderwijs bij een betrouwbare hogeschool. Of je nu kiest voor klassikaal studeren of thuisstudie, LOI Hogeschool voldoet aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen en selecteert de beste docenten om je van start tot diploma te begeleiden.

Bekijk het aanbod