schrijven

"Het beschrijven van levens is een trend. In romans, korte verhalen en blogs."
Jos Versteegen

Docent Schrijven LOI

"Het beschrijven van levens is een trend. In romans, korte verhalen en blogs."
Jos Versteegen

Docent Schrijven LOI

Een boek, kinderverhaal, blog of webtekst? Schrijven kun je leren!

Steeds meer mensen lezen én schrijven. Boeken en gedichten krijgen veel aandacht op tv, in tijdschriften en andere media. Ook blogs en columns over bijvoorbeeld voeding, sport en mode zijn zeer populair. Wil je ook verhalen schrijven die door veel mensen worden gelezen? Of houd je je schrijfwerk liever voor je zelf? Wat jouw schrijverswens ook is, de LOI heeft een schrijfcursus die bij je past!

Wil je (beter) leren schrijven, kies dan voor een schrijfcursus van de LOI. Je ontplooit je talent en leert je lezers te boeien, verrassen en prikkelen. Je krijgt daarbij begeleiding van enthousiaste docenten. Schrijf je nu in voor de cursus van je keuze.

  • Van beginnerscursus tot roman schrijven én publiceren
  • Begeleiding door enthousiaste en ervaren docenten
  • Veel cursussen zijn inclusief een inspirerend live webcollege.

Kies je opleiding

Geen opleidingen in overzicht

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag een adviesgesprek aan

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen