Fleur Snethlage

Cursist Frans voor beginners

Fleur Snethlage

Cursist Frans voor beginners

“Vroeger heb ik op school wel Frans gehad, maar eigenlijk is dat door de tijd aardig weggezakt. Om de taal weer een beetje op te frissen, ben ik de cursus Frans voor beginners van de LOI gaan volgen. Ook omdat ik het nodig heb voor mijn werk bij Weekenders: een internationaal damesmodebedrijf dat aan directe verkoop doet. Dat houdt in dat onze kleding via speciale verkoopsters aan de consument wordt verkocht, bijvoorbeeld tijdens daarvoor georganiseerde kledingparty’s. Sinds kort zijn we ook in België en Luxemburg actief. Vanuit Nederland begeleiden we onze verkoopsters in deze landen met name via telefoon en e-mail. Daarnaast willen we ook ‘fairs’ in België en Luxemburg gaan organiseren. Het is dus erg handig als je de taal beheerst!

Niet zo droog

Voordat ik de cursus besloot te gaan volgen, ben ik eerst gaan vergelijken op internet. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik Frans bij de LOI wilde gaan doen. De site sprak mij meteen aan en ook de manier waarop je de taal leert, met animatiefilms, vind ik erg leuk. Een taal leren is tenminste niet zo ‘droog’ bij de LOI!

Basis

Tot nu toe heb ik vooral de basisbeginselen van de taal geleerd. Dus, vooral veel woordenkennis opgedaan, werkwoorden vervoegd en ontkennende zinnen gemaakt. Ook heb ik al veel teksten gelezen. Binnenkort ga ik met de animatiefilms aan de slag. Dat lijkt mij leuk!

Talenknobbel

Ik heb eigenlijk altijd al wel een talenknobbel gehad. Een taal leren, vind ik leuk. Ooit zou ik nog wel graag Italiaans willen leren, omdat ik graag naar Italië op vakantie ga. Of ik hierna Frans voor gevorderden wil doen? Wie weet!”

Over Taalcursussen

Het leren van een taal is niet alleen ontzettend leuk, je vergroot er ook nog eens je wereld mee. Bovendien staat talenkennis goed op je cv. Wil je ook een taal leren? Dan is de LOI de beste keuze.