Toon 0 resultaten

Sandra Coolen, cursist Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC)

“Met dit diploma sta ik sterker.”

Kennis opfrissen

”Ik ben de cursussen BKB en BKC gaan volgen omdat ik meer achtergrondkennis op wilde doen. Ik werk al heel wat jaren in een administratieve functie, maar met het echte boekhouden heb ik alleen zijdelings te maken. En ook al heb ik het ooit op school gehad, die kennis is toch een beetje weggezakt. Met deze opleiding fris ik mijn kennis op en ga ik dieper op de materie in. Dat geeft me een betere basis.”

Financieel assistent

”Het mooie is dat is met deze twee cursussen gelijk het Associatiediploma Financieel assistent heb. Met dat diploma kan ik laten zien dat mijn kennis op orde is. Dat vind ik heel belangrijk. Je weet immers nooit wat de toekomst brengt. Overal wordt gereorganiseerd. Het is fijn om dan net iets sterker te staan.”

Flexibel

”Ik heb bij verschillende opleiders gekeken en de LOI sprak me meteen aan. De flexibiliteit is erg prettig. Ik vind het heel fijn om zelf mijn tijd in te kunnen delen. Als ik op zondag tijd heb, ga ik aan de slag. En komt het een keer niet uit, dan sla ik een weekje over. Ook het Associatie-examen kan ik afleggen wanneer het mij het beste uitkomt, heel handig! Inmiddels heb ik het BKB-diploma al op zak. Het BKC-diploma hoop ik over een paar maanden te hebben.”

Live webcollege

”Het is heel goed te doen om thuis te studeren. Het lesmateriaal is duidelijk en mijn opdrachten verstuur ik via de online leeromgeving naar de docent. Ik heb daarnaast voor BKB ook deelgenomen aan een live webcollege, dat vond ik heel erg leuk. De docent geeft daarbij online uitleg en komt met vraagstukken die je meteen probeert te beantwoorden. Ik vond dat echt een goede toevoeging aan de cursus!”

Trots

”Nu ik eenmaal een tijdje bezig ben, merk ik dat ik de opleiding niet alleen zinvol, maar ook gewoon leuk vind. Soms is het best pittig, maar het voelt goed om naar een doel toe te werken. Ik was eerlijk gezegd behoorlijk zenuwachtig voor het examen. Het is natuurlijk al zo lang geleden dat  ik examens deed. Maar als ik het dan gehaald heb, ben ik zo blij. Dan denk ik echt ‘Dat heb ik toch maar mooi gedaan!’”

 

Meer over het vakgebied Administratie

Het vakgebied administratie (finance and control) is voortdurend in ontwikkeling en biedt volop kansen. De LOI heeft ruime keuze uit opleidingen binnen deze branche. Van korte beroepsgerichte cursussen tot volledige en erkende MBO- en HBO-opleidingen én specialisaties.

Bekijk het aanbod