Toon 0 resultaten

Woon jij in de gemeente Rotterdam en wil je je positie op de arbeidsmarkt versterken? Dan is de scholingsvoucher010 iets voor jou! Hiermee krijg je tot maar liefst € 2.500,- subsidie voor je opleiding. Zo wordt studeren een stuk voordeliger en zijn veel LOI-opleidingen zelfs kosteloos te volgen!

Zo werkt de Scholingsvoucher010

Wat is de Scholingsvoucher010?

De Rotterdamse scholingsvoucher is een initiatief van de gemeente Rotterdam. Rotterdammers tussen de 18 en de AOW-leeftijd kunnen een scholingsvoucher aanvragen ter waarde van maximaal € 2.500,- . Met deze voucher kun je een opleiding betalen waarmee je je positie op de arbeidsmarkt verbetert. Zo vergroot je de kans op een (nieuwe) baan, kun je doorgroeien in je werk of de overstap maken naar een sector waarin meer werkgelegenheid is.

Voorwaarden Scholingsvoucher010
 • Je woont in de gemeente Rotterdam.
 • Je bent tussen de 18 en de AOW-leeftijd.
 • De opleiding verbetert jouw positie op de arbeidsmarkt.
 • Je krijgt een positief advies van het Leerwerkloket Rijnmond (dit wordt beoordeeld na je aanvraag).

Bekijk alle voorwaarden

Hoe kun je een Scholingsvoucher010 aanvragen?

Wil jij een Rotterdamse scholingsvoucher aanvragen?
Volg dan dit stappenplan:


 1. Stap 1: Kies je opleiding en klik op ‘Bekijk nu’ voor meer informatie.
 2. Stap 2: Klik op ‘Nu aanvragen’. Je ziet nu een overzicht van de kosten en de voorwaarden.
 3. Stap 3: Klik op ‘Naar gegevens invullen’. Deze gegevens zijn nodig om je een goed advies te kunnen geven. Klik vervolgens op ‘Versturen’ om je aanmelding naar het Leerwerkloket te sturen.
 4. Stap 4: Binnen 3 dagen belt een adviseur van het Leerwerkloket om je aanmelding door te nemen. Je hoort meteen of je in aanmerking komt voor de scholingsvoucher. Let op: de adviseur belt met een anoniem nummer. Neem je telefoon dus op.
 5. Stap 5: Na het gesprek ontvang je per mail het scholingsadvies. Is dit positief, dan vind je in de mail meteen een link om je subsidie-aanvraag in te dienen.
 6. Stap 6: Gebruik de link uit de mail en log in met DigiD. Voor je aanvraag moet je hier nog een paar korte vragen beantwoorden.
 7. Stap 7: Heeft de gemeente Rotterdam je aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Je ontvangt de scholingsvoucher per mail. Let op: je moet je opleiding eerst bevestigen, pas dan is je inschrijving definitief.
 8. Stap 8: De LOI ontvangt automatisch bericht van je aanmelding. Binnen 10 werkdagen nemen we contact met je op om je inschrijving te bevestigen.
 9. Stap 9: Start met je opleiding en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Kies je opleiding en start je aanvraag

Populaire opleidingen

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de LOI-opleiding van je keuze? Of heb je behoefte aan een persoonlijk studieadvies? We helpen je graag. Neem gerust contact op via (071) 5454 1234. Onze studieadviseurs zitten voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.