Terug naar opleidingspagina

Italiaans voor beginners

  1. Opleiding
  2. Persoonsgegevens
  3. Betalen

Startdatum

Ik bestel extra bij de cursus:

Aanbevolen bij deze opleiding

  • Om de cursus te kunnen volgen, is het wenselijk dat je beschikt over een woordenboek Nederlands-Italiaans. Heb je geen woordenboek in je bezit? Dan kun je via de LOI voordelig een Van Dale pocketwoordenboek Nederlands-Italiaans bestellen.
  • Om de cursus te kunnen volgen, is het wenselijk dat je beschikt over een woordenboek Italiaans-Nederlands. Heb je geen woordenboek in je bezit? Dan kun je via de LOI voordelig een Van Dale pocketwoordenboek Italiaans-Nederlands bestellen.
  • Headset Trust headset 21664, toepasbaar voor PC, laptop en tablet. Kleur: zwart

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Mooie VIP Deals voor je studieplek

Gratis LOI VIP DEALS

Gratis
  • Schrijf je nu in en profiteer van LOI VIP Deals. Daarmee krijg je veel voordeel op honderden producten voor de inrichting van je studieplek en nog veel meer.

Voordelig extra bij te bestellen

  • Meer bereiken door beter te communiceren? Met deze cursus verbeter je je communicatieskills in korte tijd! Leer o.a. effectieve zakelijke gesprekken voeren en goede presentaties geven. Bij dit pakket ontvang je alleen lesmateriaal. Dit is speciaal ontwikkeld om zelfstandig mee te werken. Begeleiding en een online leeromgeving zijn niet nodig.
  • Krijg meer gedaan in minder tijd! Deze cursus leert je zowel zakelijk als privé beter omgaan met je tijd. Het resultaat? Je krijgt meer gedaan in minder tijd. Dat levert je dus pure tijdwinst op! De snelstudie is dan ook voor iedereen geschikt en eenvoudig zelf te doorlopen, zonder begeleiding of leeromgeving. In enkele concrete stappen werk je toe naar meer efficiency en een betere balans tussen werk en privé. En dat komt ook bij het volgen van een opleiding goed van pas.