Terug naar opleidingspagina

HBO Back-end Java developer

 1. Opleiding
 2. Persoonsgegevens
 3. Betalen

Startdatum

Klassikale bijeenkomsten

Geef hieronder je startmoment aan en selecteer een stad, dag en tijd. De bijeenkomsten zijn deels online en deels op locatie. Wanneer een opleiding volledig online is, selecteer je bij locatie Virtual classroom.

Kies hieronder een locatie én een beschikbare dag en tijd.
De dagbijeenkomsten zijn meestal van 9:30 tot 16:30 uur, de avonden zijn van 19:00 tot 22:00 uur.

Locatie bijeenkomsten

Dag en tijd

 1. Amsterdam
 2. Apeldoorn
 3. Den Haag
 4. Eindhoven
 5. Leiderdorp
 6. Rotterdam
 7. Utrecht
 8. Zwolle
Klassikale opleidingen op locaties door heel Nederland

Vrijstellingen

Maak hieronder een keuze:
Na afronding van deze inschrijving ontvang je informatie voor het doen van je vrijstellingsverzoek.

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Gratis toegang tot honderden VIP Deals

Gratis LOI VIP DEALS

Gratis
 • Schrijf nu in en profiteer een jaar lang van exclusieve deals voor studie en vrije tijd. Zoals flinke korting op een nieuwe laptop, mooie e-bike, dagje pretpark en honderden andere leuke uitjes en producten.

Voordelig extra bij te bestellen

 • Meer bereiken door beter te communiceren? Met deze cursus verbeter je je communicatieskills in korte tijd! Leer o.a. effectieve zakelijke gesprekken voeren en goede presentaties geven. Bij dit pakket ontvang je alleen lesmateriaal. Dit is speciaal ontwikkeld om zelfstandig mee te werken. Begeleiding en een online leeromgeving zijn niet nodig.
 • Krijg meer gedaan in minder tijd! Deze cursus leert je zowel zakelijk als privé beter omgaan met je tijd. Het resultaat? Je krijgt meer gedaan in minder tijd. Dat levert je dus pure tijdwinst op! De snelstudie is dan ook voor iedereen geschikt en eenvoudig zelf te doorlopen, zonder begeleiding of leeromgeving. In enkele concrete stappen werk je toe naar meer efficiency en een betere balans tussen werk en privé. En dat komt ook bij het volgen van een opleiding goed van pas.